Moi moi…Eihän tässä kukaan kai jaksa samaa paskaa jatkuvasti jauhaa, mutta kun ei vaan voi olla hiljaa, pakko se on päästä itteään purkamaan. Raivostuttaa tämä ep-sähellys hössäys.Väärä paikkahan tää on sitä asiaa käydä jurnuttamaan, eihän se teidän syy ole, Muutta.Eilen Airon musiikista ostetussa ep:ssä ei tietenkään niitä videoita ole. Luulisi että niitä videollisiakin cditä vähitellen löytyisi..Varsinkin jos bändi on kerran asiasta liikkeisiin tiedottanut.(tietystikin tässä tilanteessa on tämä salaliittoteoriakin ihan käypä vaihtoehto…”No kato ku se tuli paljo halvemmaks ku ei laitettu siihen niitä videoita” =) ) mutta ääh,paska juttu vaan lähteä tarpomaan takaisin Airoon. Saavat kyllä luvan vaihtaa se ep:n. T: onneton ruikuttaja joka kaipaa lohduttavia kommentteja =´o) tippa linssissä…=) ancurysm@luukku.com

Otan osaa. Airon Musiikki on tilannut Kråklundilta uudet levyt, joten a) joko et osaa käyttää tietokonettasi tai b) levyjen joukossa on edelleen rikkinäisiä yksilöitä mikä vituttaisi todella paljon. Kipaseppa Airon juttusille levysi kanssa. Tällainen sohlaaminen ei ole kyllä kenellekkään hyväksi, mutta kaikenlaista voi sattua vaikka kuinka yrittäisi ennakoida.

Noh, tuoreen eepeenne metsästäneenä voisin todeta: Ettehän te osaa huonoa musiikkia tehdäkään! Aivan täydellisiä kappaleita, varsinkin Täältä Etelään ja tietysti levyn nimikkoraita. Eipä mennyt rahat hukkaan taaskaan 🙂

No prkl, katotaan seuraavalla levyllä uudestaan.

Haluaisin vaan kiittää teitä mahtavasta TRE:en keikasta! Kotiteollisuuskin oli erittäin hyvä, mutta Mokoma vielä parempi..

Hei, jotain rotia nyt!

Tervehdys jälleen. Kiitosta vaan taas loistavasta julkaisusta ja eritoten lopun “Marjat”-kappaleesta. Ku mie luin ne sanat ja kuuntelin ko. piisin ni kyllä meinas kyyneltä pukata silimäkulmaan. Ootte työ aika äijiä. T: Hördi-pördi

Vau, eipä olisi uskonut. Taidat olla iso mutta herkkä mies.

Rupesin miettimään, kun tänään sain levyn ja paidan (kiitos airon musiikki!), että kiroaakohan marko täältä etelään kappaleessa etelä-suomalaiset ukot? Kun lauletaan “ovat raikkaimpani vieneet, vieneet mukanaan…” toinen selitys, kitaristimme oma oli että jospa kappaleen nimellä viitataan Slayer-nimisen thrashbändin tuotokseen South of heaveniin. tällöin marko, hessu ja porukat olisivat siis taivaassa ja sieltä lähdettäisiin etelään. Että alakerran pojat olisivat hakeneet ilon ja te perään…tai jotakin.

Kyllä kitaristit on sitten fiksuja.

Terve ja kiitos loistavasta keikasta Vaasassa. Enpä ole pitkään aikaan näin hyvää live-esitystä nähnyt/kuullut, meno oli armottoman energistä alusta loppuun, lisää tällaista, tuuttehan uudestaan täällä käymään? Marko haki aika hauskasta paikasta juomavettä keikan jälkeen, kuulin avovaimolta, ihme paikoista noita rokkistaroja voikin bongata 😉

Oleppa hyvä… mutta Markoko rokkistara? Anna mun kaikki kestää.

Tiedoksi niille, jotka osallistuivat Tuhman Mokoma-kilpailuun. Kisa meni kiinni tänään. T: Tuhmat

Selevä.

Kun kerta on nyt käännetty “Kasvot kohti itää” ja menty “Täältä etelään”,niin mihinkäs ilmansuuntaan mennään seuraavaksi? =)

Eiköhän ne olleet siinä. Ens kerralla keksitään uusia metaforia.

tietoa mihin päätyvät 10.10 pakkahuoneella otetut valokuvat? yksityiseen käyttöön vai julkiseen levitykseen? olis ihan kiva tietää,kun itse niissä kuitenkin näkyi monesti.

Valokuvat menevät Mokoman arkistoon myöhempää käyttöä varten.

ei helvetti, kaikkien ihmisten ja puoli-ihmisten pitää sitten tulla tonne lemille! lemillä on ihan helvetin hyvä meininki aina. siellä asuvat ihmiset on niin pimeitä, että huh. mie tiiän sen, koska asun täällä itekkin. se on vitti lemi rules! pitäisikin tässä joku päivä lähteä lappeenrannan synkille kujille etsiskelemään punaista kukkoa. no eipä tässä muuta. pitää sitten tulla sillon 13.12. monarillekkin, miun kaveri soittaa nimittäin siinä nailgunnerissa. no ei se oo kyl ainoa syy, miks mie sinne tuun, oottehan työkin siellä… see ya in flames!!!

Lemi sahaa ja valmentaa.

Saapuu moko moko moko moko…ma!! Kyllä se vaan on mahtava biisi noin promootiomielessä Saapuu pope pope pope pope…da!

Olet nero. Muistatko muita kolmetavuisia bändien nimiä?

Terve jätkät! SaiPa voitti jee. Päästänks myö teijän keikalle taustatanssijoiks? Myö oltas vissiin ihan älyttömän notkeita ja nättejä myö ollaan ihan varmasti. T: SaiPa-Risto ja Hördi-Pördi

Oha se varma.

Löytyykö avointa hautaa miltään levyltä, ja jos kuulin oikein Tre:n keikalla, että se on coveri niin minkä bändin se on? Tylytitte Kt:n täysin muuten sillä keikalla. Ei ollu Hynysessä enää asennetta teidän jälkeen. Mahto olla selevin päin

Emme saaneet ruinaamallakaan käännöslupaa Death-orkesterin kappaleeseen Open casket, joten se siitä. Ja elä vittuile Jounille. Tai oikeastaan ihan sama.

Joko vihdoin ja viimein kuulemme Koiruohon Jyväskylässä t: -yksi kolmesta profeetasta-

Enpä usko. Ei me osata.

mitä mitä? tuleeko ep:n mukana julistekin? no, jos huomenna tipahtaa postiluukusta paketti niin hyvä, mutta jos ei, niin sitten ei auta kuin divine intervention, haunting the chapel ja reign in blood!

Kauppiaat jakelevat julisteita oman mielensä mukaan. Meillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä.