Marko! Kasvaako parta/tukka iha älyttömän nopeasti jos ryystää sairaasti maitoa? T: Kalja-palja

Maito on vasikoiden juomaa ja sokerista tehdään lapsille karkkia. Kahvi mustana, niinkuin kaikki muukin.

Siiri Nordinkin sen tietää Helmiä ja sikoja -elokuvan soundtrackillä: Elin maailmassain luulin, että sen rauhaa ei järkkymään Mokoma saa. (Siiri Nordin: Sydämeni osuman sai) Mitäs siihen sanotte? 😉

Heh, mitäs tuohon nyt enää mitään lisäämään.

Nailgunner soittaa ensikeikkansa Lemillä! Eli 25.10 rokataan Mokoman johdolla Lemi Liekeissä -tapahtumassa kunnolla. Varsinkin thrash metallin ystävien kannattaa tulla ajoissa, soitamme toisena ja luvassa omien jyrähdysten lisäksi mm. Sepultura ja Slayer covereita. http://www.nailgunner.cjb.net Bändit: Mokoma, Stamina, Frail From Inside, The Republic of Desire, Nailgunner ja Furious Bastards. Paikka: Lemin Tapiola talo -Deathrace King-

Jepulis. Sinne siis, Lemin nuoriso.

Älkää vähätelkö mokoma miehet, kyllä se niin vaan on että Mokoma jallittaa Kotiteollisuuden ketoon livenä ihan miten vaan, ainoastaan Viikate pystyy teidän livemeininkiä vastaavaan tyylikkyyteen! Häyke

Kiitos palautteestasi! Mielipiteesi on objektiivinen ja näin ollen makuasiana oikeutettu. Itse tykkäämme Kotiteollisuuden keikoista enemmin, sillä niillä voi juoda kaljaa kun taas omilla ei (kun pitää soittaa ja se ei oo kivaa jos on kännissä).

Ja tottahan meinasitte ilmestyä taas ensi kesänä Jöris-rockiin?

Jos se meistä on kiinni, niin tullaan sinne koko viikonlopuksi.

Sensuroitteko te näitä palautteita? Täällä näyttää olevan pelkästään positiivisia kommentteja, haukkuja ei näy ollenkaan. Vai onko niin että ne jotka eivät tykkää Mokomasta, ovat niin laiskoja etteivät jaksa edes haukkua teitä? Hauskaa muuten että jaksatte vastailla tänne, eikä näytä että kusi olisi noussut teille pahemmin päähän. Voin omasta puolestani sanoa että ostin levyn melkein enemmänkin teidän maanläheisen asenteenne takia kuin musiikin takia, sillä vanhana thrashin kuuntelijana musiikkinne ei kuulosta erityisen omaperäiseltä, jos ei oteta suomeksi laulettuja vokaaleja.Ehkä se iskee sitten paremmin nuorempiin. Eli pitäkää pää kylmänä kuten tähänkin asti, ja jättäkää mediasirkus pelleille!

Ei sensurioda ei, ainoastaan ihmisyydenvastaiset huomautukset saavat puukkoa. On sitten eri asia jaksaisiko pelkkiin vittuiluviestihin edes vastailla. Meininki on kyllä viimeaikoina ollut kieltämättä melko hurjaa. Kiitos kannatuksesta, kuuntele nyt kuitenkin se läsy vielä pari kertaa että josko sieltä jotain tarttumapintaa löytyisi kokeneemmallekin karjulle.

sattuipa kerran lappeenrannan torilla… mokoma ja kotiteollisuus tappalivat. kumpi voitti?

Mei iskät.