Punainen kukko, red cock, heh heh… kertooko tämä nerokas metafora yhdistettynä kertosäkeen kiroiluun jotain orkesterin käyttäytymisestä erään elimensä johtamana?

Teksteissä on abstraktioita, jotta kuulija voi tulkita niitä itselleen läheisimmällä tavalla.

Mato on ötökkä. Mato on ötökkä. Nerokasta. Elämän tarkoitus kiteytyy täydellisesti kyseiseen lauseeseen. Mato on ötökkä. T:Ringo. P.S. Wa-mu wa mushi desu. Mato on ötökkä.

Housuissas on ötökkä.

Mitäs Entombed-orkesterin levyä suosittelisitte ko. pumppuun aiemmin tutustumattomalle muskelimasalle?

Enskan diskografiasta voi luottavaisin mielin ottaa kuunteluun minkä tahansa levyn – taso vaihtelee päivästä riippuen erinomaisen ja kuolemattoman välillä. Ekat kaksi levyä ovat puhdasta death metallia, sittemmin musiikkiinsa imeytyi rokimpiakin sävyjä. Wolverine Blues lienee bändin tuotannosta se helpoiten lähestyttävä. Ja muskelimasan pitää tietenkin tsekata uusin lätty Inferno ja sieltä kappale Flexing Muscles!

Hep! Koska mahdollisesti olette tulossa Seinäjoelle keikalle?

Näillä näkymin huhtikuussa 2004.

Hyvä herrasväki. Väitin muutaman viikon takaisessa kysymyksessäni, että Turrella (Marko) olisi käsivarressaan Amerikan Länsi-rannikon intiaanien tyyliin tehty tatuointi, joka esittää “valaantapaista otusta”. Tämä oli typerä väite. Kyseessähän on tietysti korppi. T: SaiPa-Risto p.s. miula on melekee samallaine paita ko makella

Olet oikeassa. Kyseessä on länsi-rannikon intiaanien tyyliin tehty korppi. Marko myöntää nuoruutensa turhamaisuuden ja kertoo korpin merkityksen olleen hänelle tekohetkellä 1995 lähinnä visuaalinen.

Kyllä mä nyt veikkaan että ku työ saatte uuden levyn ulos ni ihmiset alkaa tuntemaan teitä ja teistä tulee myös ulkomailla kuuluisa thrash bändi. Työ ootte aika taitavia, pakko myöntää..

Sie taidat olla vähän sekaste, piruparka. Mutta kiitos kumminkin.

sori vaan, ei miulla ole mitään kuvia. ei siinä niitä oikein ehtinyt otella, kun koko ajan piti riehua, moshata ja huutaa, kyllähän työ näitte. eikä miulla kyllä ollut kameraa mukanakaan, tälläin myöhemmin vituttaa. ois se pitänyt olla kuitenkin mukana. siinä vaiheessa kun alkoi jo vähän selviämäänkin.

Riehuminen, moshaaminen ja huutaminen ovat erinomaisia syitä olla räpsimättä kuvia tai menemättä päivätöihin.

Mie vielä avaudun täällä, huutaminen ei helepottanut… Soitin osaa soittaa jotkut multisessiolevyt ihan oikein, nimittäin levyt joilla on jotain muuta kuin videodataa, jättää joltain sellaisilta levyltä viimeisen audioraidan kuitenkin soittamatta. Soittimen spekseissä mainitaan myös Mixed-mode levyt joilla sen pitäisi toimia, mutta lienee kiinalainen käsitys länsimaisesta hapatusstandardista syynä tai sitten ei. Barrikaadeille noususta sen verran että tämäkin vuodattelu on osa sitä, ja taitaa olla että ensimmäisen kerran saan edes jotain palautetta vaikka olen ongelmallisista levyistä yrittänyt palautetta antaakin. Levy-yhtiöt eivät yleensä vastaa yhtään mitään saati että jotain muuttaisivat, bändit eivät ehkä muitten kiireitten takia ehdi, ja onhan se toki väärä osoite bändiä syyttääkin jos jotkut ihan ulkopuoliset standardeja venyttävät. Teillä on kuitenkin jonkinlainen yhteys levy-yhtiöönne ja varmaankin asian voitte ottaa esille, minun keinoni saada asia edes julki ovat kovin rajalliset. Levyn kuitenkin ostin ja voin sitä kuunnella, jos en voisi olisin palauttanut kuten olen jo muutaman hyvän levyn kauppaan takaisin postittanut koska pihaustakaan en niistä irti saanut tuolla soittimella. Ostan varmaankin seuraavankin bändin levyn ja lienee kuitenkin taas ostettava uusi soitin jo kolmen vuoden jälkeen, edellisellä pärjäsin reilusti yli kymmenen vuotta ja tuhatkunta CD:tä. Mutta ehottakaapas yhtiölle vinyylijulkaisuja, olisi yksi varsin tyytyväinen ostaja täällä mettän keskellä ainakin.

Mokoma = Sakara Records. Tiedostimme, että EP:n videoiden katselu saattaisi olla joillekin tuskaista kirjava atk-osaamisen ja laitteistokannan takia – sen riskin otimme. Sinun kohdallesi sattunut ongelma taas on ainakin toistaiseksi ainoa laatuaan. Pahoittelemme, kaikkeen ei voi varautua.

Tuota noin tuli nyt Lemin keikan vieläkin jälkifiiliksissä mietittyä äsken sellaista että pukkaattekos tuon Haudan Takaa biisin sinkkuna ulos ettei tarvitsisi aina uuteen levyyn asti oottaa naula päässä. P.S Lappeenrannassa nähdään! Toivottavasti saadaan yleisö mukaan niinkuin Lemillä P.S.S Ja toivottavasti minun ja kavereiden ei tarvitse alottaa huuto pyyntöä taas Avoimesta Haudasta, niinkuin Lemillä, ja kiitos erittäin paljon kun soititte sen. Kaverit oli Tuskassa kuullu sen, minä vain Tuska koosteesta ja joutunut sitä ennen fiilistelemään ihan alkuperäis version tahtiin, vitin hyvä sekin.

Haudan takaa on ensimmäinen uusi veisu, joka on saatu läpisoitettavaan kuosiin. Sinkkuvalintojen spekuloiminen on siis vielä hivenen ennenaikaista. Avointa hautaa ei enää soiteta livenä, ellei yleisön pyynnöt ole vähintään yhtä painokkaita kuin Lemillä.