Mikäs tämä Ancient Rotten Graveguards (tai no siis se kuitenkin…kyllä te tiiätte) on joka Markon paitaa promootio-otoksissa koristaa? Bulgarialaista grindiä 80-luvulta?:)

No läheltä liippaa. Kyseessä on kuusamolainen thrash-pumppu 80- ja 90-luvun taitteesta. Tekivät Megamanialle pari levyäkin. Terveisiä vaan Säkkisen Vesalle!

Nyt mitä kaikki ollaan odotettu:musiikillisia luurankoja kaapista miehet.löytyykö menneisyydestä Sladen,Loudnessin,Europen,Uriah Heepin,Dire Straitsin ja kumppanien diggaamisia? ollaan teidän tukena kyllä,vuodattakaa vaan.

Onhan sitä tullut yllämainittujakin bändejä tsekattua, ihan ammatillisessa mielessä tosin… siis 10-vuotiaana…

millon punkrok henkiset kukko-kangasmerkit joita astuu valikoimaan?pahoin pelkään että ei millonkaan mutta jos vaikka askartelette mulle sellasen uniikkikappaleen..?

Pistetään selkäliput ja hihamerkit harkintaan! Vie pahimpaan hätään Kurimuksen kannet jonnekin paitapainoon, niin saattavat tehdä sulle siitä hihamerkin ihan uniikkinakin. Voipi tosin maksaa hiukan… Ainakin Stockkan yläkerrassa Helsingissä operoi sellainen firma, joka tekee odottaessa kaikenlaisia painatuksia ja brodeerauksia asiakkaan tuomista kuvista. Eiköhän niitä ole muuallakin, jos et pääse piipahtamaan “kirkolla”.

Kuka se siinä Lupauksessa kuolee? -sathanus infernus- ps. join me in eternal torment

Kertojaminähän se siinä vuotaa kuiviin. Oletko se sinä?

Mitä mieltä ootte naisista? T: Tulisuudelma

Naiset, nuo aikuistuneet tytöt. Asiansa osaavaa porukkaa, ilman muuta.

Päivee pojat. Mie vaan ajattelin että ko siellä monarilla 13.12 on niitä lämpsyköitä elikkäs lämppäreitä, niin onko ne sellasia pelottavia hevi-örkkejä jotka ruiskii verta yleisön päälle ja kiroilee ja soittaa vihasta perkelejyrinää. Nimittäin miuta vähän pelottaa semmonen touhu. Muuten mie voisin vaikka tulla teitä kahtomaan H-P:n kansa. Kiitos. T:SaiPa-Risto

Hyvä Saipu-Ripa, eiköhän ne lämppärit ole ihan kunnollisia, tervehenkisiä nuoria miehiä. Tervetuloa vaan. Omat sateenvarjot mukaan.

Vai että mato! Kuisma se ötökkä on!

Kuisma vastaa: Äiti, sie tiiät. Nähdään sitten!

Pysyykö levy-yhtiö pystyssä yhden bändin voimin. Millon kuullaan ensimmäinen sakara- recordsin tuottama eimokoma- levy.

Levy-yhtiö pysyy pystyssä pienilläkin tuloilla kun ei ole menoja eikä voitontavoittelupyrkimyksiä. Katsotaan nyt tuota rosterin laajentamista, mielenkiintoinen ajatus ilman muuta.

Onko Slipknot lasten musiikkia?

Pikkuisen.