Torvet Torvessa. Ja pikkaisen tuubassa. Hanurin kimpussa kanssa. Muista instrumenteista nyt puhumattakaan. Jep jep.

Torvihan oli aivan ääriään myöten täynnä kun Mokoman multi-instrumentalistit polkaisivat hevit käyntiin “Älli ja Tälli lavalle!” huudot ennen keikkaa olivat perin hauskoja. Tunnelma oli oikeasti aika sähköinen, vähän liiankin kanssa. Mistä lienee johtui, mutta joka kerta kun Marko kosketti esim. Tuomoa, seurasi sähköisku joka sai muuten niin urhean kielisoittajan irvistelemään tuskasta. Osansa iskuista saivat myös Hege ja mr.Q. Hege ihmetteli keikan jälkeen, kuinka hemmetissä hän voi ajaa pirssin takaisin Karjalaan kun hänen kätensä ovat näinkin tunnottomat. Ei saatana, käpälät roudarinteipillä rattiin ja menoksi. Jos oli show hurja jo ennestään, niin lisää pökköä pesään löi hulluna heilunut ja möykännyt yleisö. Eivät kestäneet piuhatkaan paikallaan ja monitorit näyttivät välillä lähtevän maata kiertävälle radalle. “Vierivät monitorit eivät sammaloidu”, tavataankin Lahdessa aina välillä osuvasti tokaista…

Ps. Stamina oli hyvä. Taas.