Kuisma on kuin hannu palo ilman viiksiä.

Sinä olet kuin Aake Kalliala ilman huumorintajua.

“Naureskelemme takahuoneen seinäteksteille. Niissä mm. väitetään, että Mokoman Annalalla on isompi muna kuin Hynysellä. Hynynen on valmis myöntämään tämän, hän on nähnyt molemmat värkit. Kyllä sillä Annalalla isompi on, vongatkaa akat sitä mieluummin.” ?

Mikä oli kysymyksesi? Se että onko erään ex-lappeenrantalaisen rumpalin kirjoittamalle seinätekstille naureskelu täysjärkisen ja tasapainoisen aikuisen hommaa? Vai pitääkö tähän todeta että joko Annalalla on mahtileka tai sitten Hynysen tilanne on säälittävä. Ihan sama, olisi edes jompi kumpi.

Kiitos! Kiitos! Siis niistä huppareista. Niille siunaantuu varmaan kohtuullinen hinta, mutta on se mokoma -huppari aina mokoma -huppari. Pakkohankinta. Muuten, eihän Sakara productionsilla ole aikomusta laajentaa arsenaalia.. Eli siis rehellisesti onko bändeille paikkoja vapaana 😛 -Mikko-

Huppari maksanee n. 40 euroa. Sakara Records harkitsee rosterin laajentamista ja tiettyjä tunnusteluja onkin jo käyty. Toistaiseksi toiminnalle ei ole resursseja – ei taloudellisia eikä etenkään ajallisia – mutta mikäli “se oikea” sattuu kohdalle, niin saaattaa tuo resurssitilannekin muuttua. Eli, kassellaan. Lähetelkää niitä demoja kuitenkin. Paskoja demoja ei muuten kannata lähettää, niillä ei tee mitään.

Joensuun huvitörmän keikka meni kyllä järkkäyste kannalta päin helvettiä(kuisman monitorisekoilut yms.) tais olla eka ja vika kerta ku teette keikan ko. järkkäreille? parempi ois jos pääsisitte ens vuoden ilosaarirokkiin ni tulis sinne muitaki kun jotai ränkädänkä-musan edustajia. saatanan kylmää talvea toivoen: jARkKo ps. kiitti keikasta ja nimmarista…

No pientähän se. Silloin vitutti hieman, mutta enää ei juuri lainkaan. Tekemällä oppii, tsemppiä vaan järjestävälle seuralle. Sitäpaitsi catering manager Jenni X. kuittasi tilanteen niin tyylikkäästi, että kaikille jäi ihan hyvät fiilikset.

Oottako käyny keräämässä tattia viime aikoina mehästä? T: Tatit on mun patit.

No jumalauta, teinit! Nyt kotiin kaakaolle, äiti odottaa.

appelssiini pappelssiini. Huomasitteko sanaleikin? Jos Make haluut ni voit käyttää tuota jossain piisisä. Meile rojaltit. T: Traktor madness & Dark lord Lucifer

No ei helvetti.

pappari tuloo marko varo.

Jep jep.

Saakos jostain päin tilattua semmosia mokoman huppareita tai kollekepaitoja..?

Odotuksen aika on ohi. Ensi viikolla pitäisi hupparien olla Suomessa, joten eiköhän se Airon Janne niitä nettikaupassaan (www.aironmusiikki.fi) sitten pikapuoliin kaupittele.

Ehtoota vaan Mokomat poijjaat! Mites kun työ ootte kuitenkin Etelä-Karjalan miehiä, niin tekisitte legendaarisesta SaiPa-laulusta kunnon trash version? Semmonen, joka saisi nyrkit heilumaan. Tekihän Sentencedkin Kärpille laulun, niin ei jäisi SaiPa yhtään huonommaksi! Toki olisihan se kova, jos tekisitte kokonaan uuden kannatuslaulun esim. Kasvot kohti vastustajan maalia! Eipä muuta, kuin antakaa hevin raikua ja lettien hulmuta! Ps. En ole saipa-risto.

Vois tehdä sellaisen biisin kun “Suurempi budjetti, tai ainakin parempi halli”. Sen vois jättää kaupunginvaltuustoon kolmena kappaleena.

Miksi teillä ei ole maskeja? …ja tykkäävätkö pojat muuten Venomista?

Siks että siul ois kysyttävää. Venom on kyllä jotenkin etäisesti tuttu nimi. Oisko joku moposkootterimerkki?

Tiedustelisin lämppäreitä joulukuun monarin keikalla ? Vihdoin myös mie pääsen näkemään lempparibändini livenä. On se hienoa.

Herra X:n vastaus SaiPa-Ristolle kelpaa myös sinulle: “Naa Saipa-Risto taitaa olla siellä monarilla muina bändeinä kuulemma ainakin Nailgunner (Deathi vaikutteista Trashia) sekä Cabal (niiden omin sanoin Jedi metallia, oikeasti se taitaa olla jotain Stoneria) muista en tiedä, saattaa olla ehkä jotain HC:tä kun aina on pakko olla vähintään yksi HC bändi soittamassa, siis monarilla. Mutta s-p tule ihmeessä, ei siellä sen vaarallista meininkiä ole. Ehkä pitissä voi ottaa osumaa jos menee sinne heilumaan. Mutta yleensä on siellä ihan hyvä meininki, hyvän näkösiä tyttelöitäkin siellä aina on. Ja sehän on tunnetusti vain plussaa.”

Lapsia sivistääkseni ARG:n “viralliset” sivut löytyvät osoitteesta http://continue.to/arg Säkkisen Vesa vaikuttaa nykyään Pain Confessor orkesterissa http://www.painconfessor.tk joka kannattaa myös tsekata

Kiitos kun autoit noita nykyajan nuoria. Eivät osaa edes internettiä käyttää omin avuin, reppanat. Toista se oli silloin minun nuoruudessani, kun AltaVistalla löytyi niin vaimoehdokkaiden kuvia kun orkesterien biografioitakin.

Huvittaisi tietää paljon kurimus on myyny? Se kun on ollu airon musiikin top 20 listalla julkaisusta asti. Ja sitä listaa päivitetään välillä. -tonppa

Liikesalaisuus. Hyvin on mennyt, mutta ei tarpeeksi. Jyväskylässä on mennyt suhteessa enemmän levyjä kuin monissa muissa kaupungeissa. Emme ymmärrä miksi. Kiitos Jyväskylä!

Ei ei ei ei. Ei se Kuisma kyllä mikkään ötökkä oo. Mutta kyllä se mato tosiaan on ötökkä. Tai ehä mie tiiä. Nii ja nyt myö vissiin sit uskallettaan tulla sinne Monarille sillon joulukuussa S-Riston kanssa jos siellä ei veri lennä eikä uhrata kettään. T: Hördi-pördi

Lopetetaan nyt tämä gay-henkinen matokeskustelu tähän. Tulkaa keikalle ja hakatkaa otsianne monitorin kulmaaan. Kyllä se siitä.

Oiskohan tuota minkäänlaista mahdollisuutta saada esille kuvia noista teitin paidoista mitä on saatavilla? Ei viitsisi ostaa kukkoa säkissä, joka polttaa vielä tiensä vapauteen ostohetkellä.

Sivuston vasemmassa laidassa olevassa Hermolla-laatikossa on linkki paitaesittelykuvaan, jossa näkyy ATK:lla kuvitettuna viitteeliset tiedot paidoista. Mallisto vaihtuu sen verran usein ja meillä kun ei ole digikameraa ja seli seli…