Kiitoksia keikastanne Torvessa. Kyllä perkele poltitte kylämme asenteella! -Sai Paha palkkansa-

Hauskaa oli meilläkin, vaikka meinattiin kuolla (ks. alempi vastaus). Te olitte ihan hemmetin sekaisin. Hyvä.

vai ens vuoden puolella ootte tulos s-joelle..eli kysymys kuuluu,missä luultavasti esiinnytte? paikka luultavasti ikärajallinen? ja sitte kehuihin..oli loistava tuo teidän ep! aivan mieli ja hermo lepää.. vielä vain kun pääsis näkemään pitkästä aikaa teidän live-ryöpytystä..hukas viimeks nähny..mut huppareita odotelles.. onko bändin jäsenistö tutustunu m.cavaleran tuotantoon(sepultura,soulfly)? mitä mieltä? t.mytty

Ensi vuoden keikat julkaistaan sitten kun asia alkaa olla ajankohtainen. Maltetaanpas nyt hetki. Sepulturaa on tullut diiggailtua, erityisesti Kuisma kilahti orkesteriin Inner Self videon nähtyään joskus 1989. Soulflyn kanssa ollut sitten vähän hiljaisempaa.

Zamboo! Tavastian keikkanne on viimeinen niskanvetreytys-harjoitukseni ennen ainoaa autuaaksitekevää Iron Maidenia. Suhtautukaa tilanteeseen sen vaatimalla arvokkuudella.

Selvä. Pitääpä sitten yrittää suhtautua.

Täytyi tässä nyt ihan kovasti kiitellä kuopion henkan keikkaa. Kivaa oli.. vaikka se joku ajoikin paskaa siellä, ja meinasi tukehtua. heh. -Rowana

Vai että peppuyskää. Sellaistahan se on ollut kun miehet punnertaa.

HEITÄ LISÄÄ VIRTAA, MAN! Jätkät sai tuta miltä tuntuu joka-kodin-sähkömiehen kytkennät ravintoli Torvessa. Antaumuksellinen jäähyväiskeikan meininki!

Ei tuntunut hyvältä ei. Rupesi jo oikein pelottamaan, kun kielisoittajat saivat 220 näpeille aina kun Marko kosketti. Sähköinen tunnelma.

Onkohan haittaa jos mie oon kuunellu metallia 7-vuotiaasta asti? Tämä kysymys on mietittänyt pitkään…

No miltä susta tuntuu?

Mitenhän on, ehtiikö hupparit keskiviikoksi Tavastialle?

Näyttää hyvältä, hupparit tulivat tänään Tamperelle.

Levyänne on myyty Jyväskylässä suuria määriä siksi, että jyväskyläläiset ovat helvetin asiallisia ihmisiä. Ja onhan se levykin ihan kiva.

Väitteesi pitää paikkansa. Molemmat.