Jätkät sitten käväs meikän vanhal kotikunnal elikäs Eskilomissa. Se on ankeaakin ankeampi paikka. Siksipä muutin pois. Tavastiaa ja uuta matskua odotellessa !!!

Tuo alue on kyllä erikoinen, kaikki paikannimet (Haddas, Mörskom, Eskilom) ovat kuin black metal -muusikoiden taiuteilijanimiä. Lisäksi kaikki ovat vielä 6(66) -tien varrella… Pelottavaa seutua.

Oisin ostamassa mokoman pitkähihaista paitaa ni pitäs tietää että mikä koko ois sopiva ku mie oon suunnilleen Markon kokonen?

Osta M.

Onko monarillakin paitamarkkinat ?

On. Midnight Madness Sales! We dumbed our prices! Everything must go!

HIENOA. Cabal monarilla myös. Juuri sen halusinkin kuulla !

Ok.

Piipahdin tuossa eräänä päivänä levymessuilla täällä Savonlinnassa ja toivoin yhyttäväni ‘Mokoman 120 Päivää’ ja ‘Valu’ -levyt, mutta ei. Sen sijaan löysin kyllä Slumgudgeon-orkesterin …and on what grounds? -pitkäsoiton, johon soittajajampat olivat kaiken lisäksi raapustaneet puumerkkinsä. Ei ole ollenkaan paskempaa tavaraa tuokaan eikä hintakaan hirvittänyt pientä ja väljää päätä. Ei oo tainnu olla hirveen isot painokset noilla Slumgudgeonin levyillä ku ei oo ikinä missään näkyny? Vielä kun löytäis jostakin sitä teijän vanhempaa tuotantoa ni sit mie oisin tosi ilonen. T: Hördi-pördi P.S. Riuhtooko se Marko nuo kitarasoolot Slumgudgeonin piiseissä vai Hessuko se on?

Se on varmaan se Kuisman kopio jonka se hukkasi joskus aikanaan… Hessu soitti Lutkuhujuissa lähes kaikki soolot, Hessu on lahjakas.

Minkälaista soitantoa on stoner? T: S-R

“Though plenty of heavy metal bands have been regarded through the years as especially compatible with the effects of marijuana, stoner metal was a distinctly ’90s phenomenon. Stoner metal bands updated the long, mind-bending jams and ultra-heavy riffs of bands like Black Sabbath, Blue Cheer, Blue Oyster Cult, and Hawkwind by filtering their psychedelia-tinged metal and acid rock through the buzzing sound of early Sub Pop-style grunge. Stoner metal could be campy and self-aware, messily evocative, or unabashedly retro; in any case, bands like Monster Magnet and Kyuss were perfect fits for the eclectic tastes of the early-’90s alternative metal movement. Even after grunge had faded away, and the influence of industrial and hip-hop began to dominate alternative metal, stoner metal maintained a devoted cult following into the new millennium.” – All music guide, www.allmusic.com