Miks pitää olla aina ruma että pääsee soittaa kunnon mättöä… varsinkin rumpalin?

Vaikea sanoa, meillä kun ei ole tätä mainitsemaasi rumarumpali -ongelmaa. Eikä siis sitten olla kunnon mättöä? Ei sit vissiin.

Ewok! Niinni ku mie vaan tässä pohdiskelin että viittaakohan rakas Marko “Mene ja tiedä” -kipaleen toisessa säkeistössä laulaessaan ” On aika harha sillä ikuisuus on vain pysähtynyt nykyisyys…” jo antiikin aikana kehiteltyyn filosofiseen teoriaan, jonka mukaan aika, ja siten myös kaikki liike, ei ole todellista. Niinku sillai että jos ottaa minkä tahansa yksittäisen hetken aikajatkumossa, niin liikettä ei ole. T: SaiPa-Risto

Hyvä Risto, Marko ei ole tavoitettavissa, mutta analyysisi kuulostaa niin mystiseltä että sen on pakko olla ihan hyvä tulkinta muiden ihan hyvien tulkintojen joukossa.

Kerroppa Marko meille kaikille nyt letinpyörityksen salat, miten sen saa huitomaan niin nättiä rinkiä? Mitkä lihakset ja lihasryhmät tekevät minkälaista liikettä ja miten saa kiinni rytmistä niin että letti heittää kunnon ympyrää?

Marko ei oo nyt paikalla, mutta tukkaa oppii pyörittämään pyörittämällä tukkaa. Jos oikein tarkkaan seuraat, niin huomaat että päähän siinä pyörii, ja oikein rytmitettynä tukka pyörii mukana. Kyllä se vähän niska- ja selkälihaksia, koordinaatiota ja motivaatiota vaatii, mutta lopputulos onkin sitten erityisen palkitseva.

Onko joku kunnioitetun Mokoman tosimiehistä kenties joskus lukenut Chuck Palahniukin kirjoja? Jos ette tiiä kuka se on niin mie vittu tapan teijät! T: IDL-666

Älä tapa. Oikeesti. Googlesta selvitin kuka tämä miekkonen on ja näköjään yksi kirjaan perustuva filmatisointi on tullut nähtyä.

Noh Påjat. Maksetaanko siellä monarilla ovella?

En tiedä, ei siellä ainakaan sulle makseta.

Mie vaan kysyisin että vituttaako teitä joulu? Mitenkä äijät meinaatte viettää tämän kuluttamisen ja tuhlaamisen raikkahimman hetkosen? T: Rustoremmi -85

No kuka mitenkin, pääsääntöisesti läheisten seurassa. Lahjoja ei tarvitse, kun kaikki lahjat on saatu jo syntymähetkellä.