Mites teihin iskee Judas Priest tai Halfordin soolomatsku?

No tottakai Halfordin nahkalakkihomoilu toimii. Lisäksi Judas Praist meni kuitenkin keksimään vauhdikkaan riffihevin, joten sinne suuntaan kumarretaan kyllä. Ja siis mieluummin kumarretaan kun pyllistetään, monessakin mielessä. Heh.

Milloin mahtaa alkaa uuden levyn vääntäminen? Kai te kumminkin kierrätte kesällä kaikki suuremmat festarit, vai? Oottehan te jo melkein yhtä kuuluisia/legendaarisia kun Iron Maiden ja Metallica (ainakin mun mielestä… ja ehkä mun äitinkin).

On alkanut jo. Julkaisuaikatauluista ei uskalla puhua näinä epävarmuuden aikoina mitään. Palataan asiaan. Kesäfestareiden kanssa neuvotellaan, ja muutama esiintyminen on jo lyöty lukkoon. Ilmoitellaan niistäkin sitten myöhemmin. Ei tää hevaaminen tähän loppunut…

Montako miestä tarvitaan nahkahumppaan?

Sun lisäksi ei ketään.