No niih. Vähän rupes miuta askarruttamaan taas semmonen asia, että onko se se Saksan Janne ko rääkyy Lupaus-balladin b-osan taustalla vai kukahan se mahtaapi olla? On nimittäin aika demoni. T: Hördi-pörtsä

H-P se jaksaa. Ei haittaa ja asiaan siis. Lupauksen herkät stemmarääynnät vetää meidän ikioma pikku-pirulaisemme, Tuomo “Demoni” Saikkonen.

tuolla nailgunnerin sivuilla on hienoja kuvia. siel on magesta sellasia hienoja kuvia ja sit siel on miustakin sellasia hienoja kuvia, eli sieltä eturivistä. “the deadly crowd…” käykääpäs pojat kattomassa. niin se ossa oli www.nailgunner.cjb.net, jos ette tienny! t: se hullu mayhem-paitainen tyttö

Jep, näytit olleen sekaisin. Hyvä!

netissä pyörii semmonen mokoma – ihkupeikkojen aamutanssi -homma. tällähän ei ole mitään tekemistä mokoman kanssa, eihän?

Ei ole. Teinien kepposia.

Marko, onko siula ikinä pahoja komplekseja? Ihan niin by the way, omistatko Zetoria? ÄIJJÄILLÄÄN!!

Markolla ei ole komplex simplexiä eikä Zetoria. Onko se muuten tarttuvaa?

Tiesittekös, että Punaisesta Kukosta saa väännettyä kaikkea kivaa, kuten “ennakko kipuun” tai “ukkonen kipuna”. Tämä ei voi olla sattumaa!

Tiesitkös itse että kaikki Suomessa esiintyvät paikannimet kääntyvät kivoiksi (ei välttämättä merkityksellisiksi) anagrammeiksi paitsi Ii?