Kai te sitten uutenavuotena rykäsette tuon Lupauksen niin, että “5,4,3,2,1,0..” osuu justiinsa klo.24:00:an?

Kyllä me ollaan tyytyväisiä, jos saadaan Lupauksen loppu osumaan tuohon nollaan.

Pojille taitaa tulla kiire ku on Turussa – Lappeenranta keikat noin lyhyellä aikavälillä :). Enemmin varmaan ihmisiä vituttaisi jos Tornion suunnalta tai jostain Rovaniemestä tänne pitäis tulla 🙂 P.S Ja muuten olen jossain viestissä teidän Hra.X:ltä lainattu viesti ja vielä korjaus että kai se Cabal on olevinaan jotain Metalcorea…?? -PekkerSon

Kyllähän se pohjoisesta ajeleminen n. 2 kertaa enemmän ahistais. Cabal on semmoista huutoa ja räminää, sen tarkemmin ei uskalla analisoida. http://listen.to/cabal näyttää olevan nurin, mutta käy siellä ihmettelemässä.

Perkele että veditte mahtavan keikan 10.10 pakkahuoneella..ihmisiä oli paljon ja meininki oli mitä mahtavin!!

Kyllä se ihmisten määrä ja into kieltämättä tuntui hämmentävältä.

Oottako CMX:n Aionia kuulluna? Kyllä tämä on nyt sitä itteensä.

Sinkkubiisin verran on korviin kantautunut. Ei sen nyt sen perusteella ihan sitä itteensä ollut.

Olisiko huono idea laittaa uudelle levylle bonus dvd jossa soittaisitte levyn biisit läpi?

Tuollainen bonus-dvd on loistava idea, jota Metallica ansiokkaasti hyödynsi. Tiedä sitten mitä lukisi Mokoman version hintalapussa, levymyyntimme kun on vielä vähän jäljessä ‘tallicaa.

Marko, muistatko demon jonka annoin sinulle Oulussa? Joko nakkasit sen ojan pohjalle vai päätyikö se lasinaluseksi? (joka olisi hieman parempi kohtalo ensimmäiselle levyllemme)

Marko kuuntelee kaikki hänelle toimitetut demot aivan innoissaan, perverssi kun on. Lumessakahlaajat (vai oliko se nyt Perässähiihtäjät, heh) -nimisestä yhtyeestä se on vissiin viimeksi höyrynnyt positiivisesti. Ja se bändihän toimii ihan mukavasti.

Päivee. No voi vitti ko mie mietin että jos työ voisitta vetää siellä monarilla ni XL 5- kovereita. Sillo olis nimittäin mosh-pitskussa verenvuojatusta, ja keikan lopussa ruumiita ku joukkohauvassa. T: Dr. Hiisi

Jatka miettimistä, ajatus vaatii vielä hivenen kypsyttelyä.