Te ootte ihan helmiä! (tosin mustia varmaan, mutta nehän onkin harvinaisempia..) Ei yksinomaan musiikkinne, vaan koko hoito on hyvällä maulla tehtyä. Nämä kotisivut ja paidat, päivitykset: päiväkirja, uutiset ja kysyttyä palsta. Olette uskomattoman viitseliäitä kun arvostatte ihailijoitanne tällain. Toivottavasti jaksatte jatkaa samalla tavalla. Ja arvostelijoitahan aina löytyy, mutta älkää vaan suomen kieltä hylätkö, toimii! Sellaista haluan kuitenkin kysyä, että miksi jotkut biisit pitää nimetä “tyttöbiiseiksi”? Pitääkö sitä nyt sitten hävetä jos muiden lisäksi pitää niistäkin? Että olenko naisena sitten huonompi jätkä sen takia!? Ja livenä ei sitten soiteta ollenkaan, niinkö? Ehkä ens kerralla?

Hyvä Ystävä, kiitos kannustavasta palautteestasi. On todella palkitsevaa kuulla, ettei työmme ole mennyt hukkaan. Nyt taas jaksaa! Tuo tyttöbiisijuttu on vähän sellainen sisäpiirivitsi. Termillä kuvataan leikkimielisen sukupuolirasistisesti kappaleita, joissa on melodia. Eikä niiden tykkäämistä tarvitse todellakaan hävetä. Ei mekään niitä hävetä. Ne on kuitenkin julkaistu ja hyväksi havaittu. Lisäksi tarina kertoo että eräskin mokomalainen itkeä tirautti pari miehistä kyyneltä kuunneltuaan yksin Silmäteräntreeninauhaa joskus alkuvuonna. Voi mieskin olla tunteellinen, mutta ei julkisesti kuitenkaan -kele! Se miksi joitain biisejä ei soiteta livenä on vaikea kysymys. Yleensä joku biisi ei vaan tunnu siltä että että se “toimisi” livenä soitettuna riittävän hyvin. Pyrimme kuitenkin keikoilla pitämään tiiviin ja tiukan meinigin yllä – sekä yleisölle että itsellämme. Mutta kuten sanoit, ehkä ensi kerralla sitten..

Saisiko noita huppareita miesten kokoina eli XXL? Kiitos ja näkemiin.

Ei valitettavasti saa.

Kuisma ja Tuomo, kauan ootte soittanu kitaraa? Kiinnostuin kitaran soitosta kun kuulin teiän musaa. Ootteko yksin harjotellu vai ootteko ottanu tunteja? Ens viikolla pitäs sähkis saada ja päästä rämpyytämään. Kiitos teille. T:Aloittevale kitaristi.

Hyvä Aloittevale, tervetuloa antoisan ja elimistölle raskaan harrastuksen pariin. Kitaristiduo on aloittanut skeban skulaamisen 15 vuotta sitten, Tuomo ehkä vähän aikaisemmin. Etenkin Tuomo on soitellut aina bändeissä ja siinähän sitä oppii. Kuismalla on pikkuisen teoriataustaa musiikkiopistosta, pääsoittimena oli tosin piano. Varsinaisia kitaratunteja ei kumpikaan ole ottanut (vaikka olisi ehkä pitänyt). Treenaamalla oppii treenaamaan ja soittamalla soittamaan.

Teillä Lappeenrantalaisilla tuntuu olevan kieroutunut huumorintaju. Mistäköhän se johtuu?

Karjalaiset on katsos v**tumaista porukkaa. Aina muuttamassa.

Suomen King&Hanneman, oon kuullu huhua että Charged soittais myös Monarilla joulukuussa! Onko tää totta? Mää lopetan duunit jos on!

Nyt ei uskalla sanoa muiden puolesta mitään.

PERKELE!Kiitos äijille tämän vuoden parhaasta suomi levystä(cmx:n uutta ei viel kuultu)!Jatkakaa samaa rataa ja älkäättekö sortuko löysyyteen tahi kapitalismin kiroihin. KIITOS! Tv:hullu äpärä

Kiitosta vaan, on se AION:kin kyllä aikas pirkuleen hyvä.