Huomenta! Punaisen kukon pääriffi on muuten suurinpiirtein sama ku Slayerin “spirit in blackin” nopean väliosan riffi. Mutta mitäs vittua sitte, pääasia ettei sama ku “kuurankukan” (murskaava)riffi. Terv. P. Ruuska PS. Älkää tulko Rovaniemelle soittaan. Hyvä, kiitos, loppu.

Voi himputti. Oisko sinne Kurimukselle sitten tosiaankin päässyt lipsahtamaan joku Slayer-flirtti…

Sain välähdyksen ja aivan pakko kysyä siitä myös teiltä, lähinnä Markolta. Mahtaakohan Kasvot kohti itää ralli kertoa Mannerheimistä? Tai liittyä jotenkin kyseiseen herraan? “Selitys” on yksinkertainen ja se yksinkertainen on “Jään tähän paikkaan lepäämään kasvot kohti itää” ja herra Mannerheim lepää patsaana kasvot kohti itää. Voiko tämä olla täysin sattumaa? Minä epäilen. Sanat muutenkin voisivat kertoa hänestä tai liittyä häneen, mutta ehä mie tiijä, mie olen vain sivistymätön moukka. Kenellä seisoo ja kenellä ei. On aika vetää esiin heikoin lenkki.

Loppukaneettisi oli parempi, kuin Mannerheim-tulkintasi. Kappaleen ajatus ei rajoitu kenenkään yksittäisen ihmisen elämään (tai siis kuolemaan). Ennen vanhaan oli tapana haudata vainajat kasvot kohti itää.

Tämäkin selvisi, eka painos Kurimuksesta myytiin loppuun. Joten olisiko Kurimuken myynti 4000 kieppeillä? Kotiteollisuus sai ekan kultalevyn viidennellä vai kuudennella yrittämällä, ehkä Mokomakin vähän ajan päästä…

Levy on myynyt odotuksiin nähden loistavasti. Tarkka myyntiluku on toistaiseksi liikesalaisuus. Kultalevyrajaan on todellakin “hieman” matkaa. Ehkä 2010 on meidän vuoro, kuten ennustit. Tuolloin Mokoman Läski on ikuista -tripla CD:n valtava suosio maakunnissa aiheuttaa hämmennystä pääkaupunkiseudun rock-piireissä.

Mites muuten uppoaa herroihin Viikate? Anteeksi että taas häiritsen. T: SaiPa-Risto

Kalle & kumppanit ovat neroja monessakin mielessä. Itse musiikki toimii etenkin livenä, jolloin heidän raskaampi puolensa tulee loistavasti esiin.