Siis mitä hemmettiä, jätkät on soittanu monta vuotta huippu musaa ja mä sain tietää teistä vasta viime viikolla…prkl Sen verran hyvää settiä teill.

Kaikessa rauhassa. Tervetuloa Mokoma-musiikin ihmeelliseen maailmaan.

Painakaa ihmeessä lisää niitä mustia kukkopaitoja tai minä maalaan semmoisen itse. Pakko saada kukkopaita päälle… On muuten pirun hyvä sivusto tuo mokotab. Ennenkuulumatonta, että bändi vaivautuu itse vääntämään tabeja(tiedä sitten ovatko nekään oikein).

Osta pitkähihainen, siinä on sama design mutta talvikäyttöä varten optimoitu hihamitta. Mokotabin Johannes (iso käsi) on tehnyt valtaosan Kurimuksen tabeista. Kuisma väsäsi noi vanhemmat joskus aikaisemmin ja lähinnä “konsultoi” Johannesta Kurimuksen kanssa. Eihän noi tabulatuurit koskaan absoluuttisen oikein ole, mutta niin lähellä, että jokainen voi luottavaisin mielin esittää omalle soittotekniikalle ja -tyylille sopivimman tulkinnan.

Kolmikärki oli lopun alkua, niin totta. Itse pidän ainoastaan CMX:n sanoituksista. Sydäntä miellyttävä tekstiä. Samoin tulee Mokomalta.. miellyttää sydäntä samalla tavalla. Tai maksaa kuten Sinuhe sanoisi jos olisi todellinen.

Näinhän se on, jos asiaa ajattelee yksiuloitteisesti hc-meinigin kannalta. Akilla ja kumppaneilla on joka tapauksessa kunnioitusta herättävä ura takana. Ja loppua ei näy. Tekstit ovat äidinkielellään laulaville ja kuunteleville tärkeässä asemassa. Niiden pitää todellakin osua sydämeen.