Onko mitään bändejä joista Mokoma olisi saanut vaikutteita?

Soittajapoikien henkilökohtaiset innostajat löytyvät 80-luvun lopun ja 90-luvun alun death metal ja thrash metal -bändeistä. Soppaan on toki vuosien varrella lisätty sitä sun tätä.

Terve esiinnyttekö Tuskassa ens vuonna?Mitä mieltä ootte yhtyeestä Wasara?Entä onko ens vuonna mahdollisesti tulossa uutta albumia?Tosin Punainen Kukko ep ja Kurimus ovat aivan loistavia.

Kesän 2004 festarit on auki. Palataan asiaan tuonnempana. Ensi vuonna tulee uusi levy 99% varmuudella. Palataan asiaan tuonnempana. Wasara on jäänyt toistaiseksi vieraaksi. Ei sitä nyt kaikkea ehdi tsekkaamaan.

Hei Mage, oletko sie mehtien mies? T: SaiPa-Risto

Mage on asfalttiviidakon urhea soturi.

Vai on lappeenrantalaisilla ongelma, tervetuloa Turkuun pojat, http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=10087 turkulaiset osaavat! Ja ennenkaikkea valittamisen.

Turku, tuo päällekkäisbuukkauksien satumaa.

Hähää, miltä tuntuu tulla valituksi jörisrock -03 parhaaksi bändiksi? T:yksi kolmesta profeetasta

No hyvältähän se tuntuu.

Kyselisin vähän raha-asioita, elikkä kun teillä on oma levy-yhtiö niin eikö teidän tulot kaiken järjen mukaan moninkertaistuneet verrattuna vaikka EMI:n aikaan? Te voitte myydä vähemmän levyjä kuin jotkut mutta saada silti enemmän rahaa myydyistä levyistä oman levy-yhtiön kautta.

Kaikki paitsi tuotantobudjetti on moninkertaistunut EMIn aikoihin verrattuna. Mitä raha-asioihin tulee, niin tulot olivat tuolloin nolla ja monta kertaa nolla on edelleen nolla.

Naisilla on tunneälyä, miehillä on nyrkit ja muna.

Jos sinä niin sanot.