Nyt ei oo varsinaisesti kysyttävää, infoa vain.. Tuota Mokoma-aiheista messulautaa on kyselty ja sellainen on viritteillä tuonne MokoTab-sivustoille. Messulauta julkaistaan MokoTabin uuden ulkoasun julkaisun yhteydessä noin about lähitulevaisuudessa. Ja kitaristeille tiedoksi: Samalla julkaistaan myös loput Kurimuksen ja Punaisen Kukon tabulatuureista. Ei tässä kummempia! T: Kitarataiteen erikoisasiantuntija Johannes

Loistavaa! Ilmoitteleppa sitten kun uusi mokotab.tk on valmis, niin pistetään tiedote tännekin.

Ootte varmaan kuullu bändistä nimeltä death? Tiiättekö oisko sillä jotain kotisivuja olemassa? ei aina jaksa kehua teitä..

No ollaan kuultu. Kokeileppa hakea tietoa Googlella.

Joko Mocomaa on kosiskeltu Metallikan lämppäriksi stadikalle?

Dex-Viihde järjestää keikat. Me ei tiedetä mitään.

Tämä kysyttyä-sivu on paisunut sen verran, että voisitte korvata sen jollain messulaudalla. Saatais kato fanienkeskiset keskustelutkin (lue: seksuaalisten suuntauksien spekulointi) rullaamaan.

Messulaudan ylläpitäminen on työlästä puuhaa, eikä kenelläkään meistä ole siihen aikaa. Laita itse palsta pystyyn. Olisi siistiä jos “fanit” perustaisivat laudan keskenään, jos kerran sellaiselle käyttöä olisi.

Osoitteessa www.plektrafirma.com mainostetaan teidän teettäneen plekuja heillä. Pitääkö paikkansa? Ja kannattiko?

Yksi satsi tilattiin vuosi sitten ja kaikki meni ok. Nyt tilasimme uuden satsin ja rahat kelpasivat. Plektroja ei kuitenkaan näy, eikä s-posteihin tai puheluihin vastata. Ei hyvältä näytä. Eli tällä hetkellä emme voi suositella kyseistä firmaa. Mikäli plektrafirma.com / M. Pukkila hoitaa plekut meille (ja vähän v*tun hitaasti!) niin esitämme tällä palstalla oikaisun tähän suosittelukysymykseen.