Yle lähetti Tuska 2003 koosteen ja siinä te esititte biisin Avoin Hauta.Oletteko levyttäneet kyseisen biisin jos ette niin aiotteko levyttää?

Tätä on jo spekuloitu melkoisesti, mutta otetaanpas vielä kerran uusiksi: emme saaneet levytyslupaa mainitsemallesi Death-käännökselle, mikä oli erittäin valitettavaa.

Sainpas viimein ostettua tuon EP:n ja ei voi muuta sanoa kun että loistavaa! H.E.L.L on ehdottomasti parasta kuulemaani Mokomaa. Stamina ja Mokoma on kyllä parhaita tässä “raskaat suomen kieliset” sarjassa. Joten kiitos ja kumarrus hienosta musiikista.

Kiitos laatusanoistasi!

Iskeekö Sepulturan (tai Soulfly:n) parhaat levyt?

Sepulturan Beneath the Remains ja Arise iskevät todella lujaa, Chaos A.D. toimii varauksin ja Roots vielä isommin varauksin. Schitzophrenia ja Morbid Visions ovat mukavia kuriositeetteja. Soulfly ei kiinnosta.

Olette näemmä bookanneet keikan suht’ huonolle päivälle 13.12. Sillon olis sellanen Machine Head niminen soitin -ja tanssiorkesteri Härmässä esiintymässä..

Joo, tämä on valitettava päällekkäisbuukkaus. Toivottavasti Machine Headin ei tarvitse soittaa ihan tyhjälle salille, kun ovat kuitenkin Suomeen asti jaksaneet vaivautua.

Mikä vyö Jannella on karatessa?

Jannella on 7. Dannyn ihonvärinen vyö.