Kuinka paljon Kurimusta on myyty? Entä Punaista kukkoa?

Liikesalaisuuksia. Puhutaan tuhansista, mutta ei kymmenistä tuhansista.

nyt täytyis saada huppareita jälleen kehiin (airon musiikki näyttää myyvän eioo:ta). pakkaset eikun kiristyy ja tämä tyttö on vaarassa paleltua jollei saa päällensä lämmintä ja komeaa mokoma-hupparia… menekki on aivan varmasti taattu! pidetään nyrkki korkealla!

Voi voi, koita kestää. Yritämme järjestää lisää merchandisea myytäväksi Airon Musiikkiin.

Onkos Tori Amosin versio Raining Bloodista tullut kuunneltua? Ankara meininki! Oikeesti hieno versio, vaikkei biisiä ihan lonkalta samaksi tunnistakaan.

On tuo tullut kuultua. Melko veikeä. Tori on kyllä kova jätkä laulamaan. Tulkinnan ohella itse sävellys on tosin hieman muuttuunut ja edes Hannemanin Jeff ei tunnitanut biisiä omakseen, ennenkuin kertosäkeessä sanottiin Raining Blood. Heh.