Mokotab.tk:n porukat pistivät haisemaan ja perustivat Mokoman edesottamuksien ympärillä pyörivän keskusteluforumin sekä uudistiuvat samalla tabulatuurisaitin ilmettä.. Että sinne forumille sitten avautumaan. Katsotaan kuinka paljon polotusta hevarit saavat aikaiseksi. Mokoma kiittää ja tsemppaa! Ohessa Mokotab.tk:n miehistön tiedote aiheesta:

“Metalliyhtye Mokoman tabulatuureja julkaiseva MokoTab-sivusto on uusiutunut. Uudistuksista merkittävin on Mokoma-aiheisen keskustelufoorumin avaaminen, jonne toivotaan Mokoman ystäviä runsain määrin keskustelemaan päivän polttavista aiheista. Foorumissa on varattu tilaa myös keskustelulle tabulatuureista ja musiikista yleisesti. Toinen varmasti silmiinpistävä uudistus MokoTab-sivustossa on uusi ja entistä huomattavasti komeampi ulkoasu. Mokotab löytyy osoitteesta www.mokotab.tk.”

Ja sitten ne linkit: Mokoma-foorumi, Mokotab.tk.