Heipha derskius! Minkä merkkisiä farkkuja työ käytätte?

Ei helv… Ihan kun tuolla nyt olisi jotain merkitystä.

mites tota jos se yks paikka on ollu täällä jo vuodesta -96 ni mites se voi yht’äkkiä olla siel..eikä siel pysty tekee sitä yhtä juttaa vaan niitä toisia..no kuka nyt olis..

Hyvä kysymys. Mieti sitä.

o===3

Nyt en saanut.

Tervehdys sinne jonnekin täältä jostain. Moonsorrow-orkesterihan tuossa julkaisi uusintapainoksen vanhasta levystään ja heitti päälle vielä Tuska-keikkansa bonuksena. Hyvin näyttää myyvän, loppuivat muutamasta paikasta kesken. Mitäs jos te ryöväisitte idean omaan käyttöön? EMI ei näytä niillä teidän levyjen oikeuksilla mitään tekevänkään.. Antakaa tukan heilua, T:Jooseppi

Terve vaan J! Tuska 2003 -keikan harvinaislaatuinen monikamerataltiointi kiinnostaa toki myös meitä, ja olemme neuvotelleet Ylen:n kanssa asiasta. Katsotaan nyt kuinka homma etenee. Vanhojen levyjen oikeudet omistaa EMI, joten niiden suhteen meillä ei ole valitettavasti minkäänlaista sanavaltaa. Asioita on vireillä, mutta asiat etenevät loivin liikkein.

Menkääpä lämmittellee Metallica Olympiastadionille, jooko? Voisitte samalla soittaa sen Slipknotin suohon.

Selvä. Eiköhän meidät sieltä kaljateltasta löydä lämmittelemästä.

Meinasko se basistikin kasvattaa ihan tosissaan tukkaa? Vähän sellaista meininkiä on uusissa kuvissa havaittavissa. Eipä silti, kivahan se olisi nähdä täysi rivi tuulimyllyjä heilumassa. Rumpalista ei niin väliä.

Tukka kasvaa jos sitä ei leikkaa. Parturi-kampaajien päinvastaisista väitteistä huolimatta. Sitä paitsi kaikella on väliä, jos ne ei oo toisissan kiinni.

Kuka on Avoin Hauta biisin alkuperäinen esittäjä?

Amerikkalainen death metal -orkesteri nimeltä Death. Alkuperäisen biisin nimi on Open casket ja se löytyy 1988 ilmestyneeltä Leprosy -levyltä.

Skiigge Böy!!!

Jotenkin tuo on paljon hauskempi Heikki Silvennoisen sanomana.

onko mokoma huppareita tulos myyntiin, alkaa tammikuus tulla -30*C helteet et pitäs saaha jotai liekehtivää(kukkoa) päälle. Vai pitääkö toivoa et tuossa oikeella tököttävä joulupukki tois sen? Onkos annalle tullut viimeaikoina tarjouksia lisätienesteihin lapsiperheiden taholta? olkaaha kiltisti.. jARKKo

Mokoma-huppareita teetetään lisää uudenvuoden jälkeen. Sitten Airollakin pitäisi olla jotain mitä myydä. Jos “kirkolle” l. Helsinkiin tulee asiaa, niin Oskun divarissa on joitain huppareita jäljellä. Kiltisti ollaan, eli pukkileikit pitää jättää vähemmälle.