29.12.2003

semmosta vaan että ois paree soittaa silmäterä uudenvuoden keikalla tai mie näytän teille persettä!!!

Ei soiteta, tai voi olla että soitetaankin. Näytä persettä joka tapauksessa. Se tekisi sinusta huumorimiehen.

Mitäs muuten poijaat tykkäsitte Nailgunnerista? Tunteeko Marko sielujen sympatiaa Samin parran kanssa?

Kyllä parta parran tuntee.

Terve mitäs herrat on mieltä Ruoskasta,Diablosta ,Sarasta ja Lordista?Entä mistä teidän bändinne nimi Mokoma oikein tuli?

Hyviä bändejä, etenkin Diablo ja niiden uusi levy (jonka olen jo saanut Rainerilta kuunteluun, läl-läl-lää) on kyllä hiton hyvä. Mokoma-nimen historia on selvitetty biografiassa.

Päivää toivottavasti saatte joskus julkaistua sen avoin hauta biisin,koska se on teidän paras biisi.Heittäkääpä sen verran arviota tuosta uuden levyn julkaisusta,että olisiko se kenties ens vuoden loppupuolella,keskivaiheilla vai alkupuolella?

Avoin hauta ei ole meidän biisi. Se on nk. cover-kappale, ja alkuperäisesittäjä on siis Death-orkesteri. Uusi levy tulee kun uuden levyn pitää tulla. Yritämme olla ripeitä.

Tuomo se on kova poika katkomaan kitarankieliä. Monarillakin tais mennä useempi. Rankka musiikki vaatii rankkaa soittoa, näinhän se tietenkin on.

Meneehän noita – aika harvoin tosin. Monarilla meni pari muutakin hommaa nk. munilleen.

Oliko annalalla pitkä aattoilta? meinaan toi siun oikea ammattisi joulupukkina on kai tähän aikaan vuodesta aika voimia vievää puuhaa.. noo, lepää hetki ja tartu keppiin!

Marko ei kyllä ole mikään joulupukki. Ite oot.

Oliko tuottaja Gabi Hakasen vaihtuminen Janne Saksaan jollain tavalla yhteydessä EMI-kuvioiden loppumiseen?

Ei suoranaisesti. Alunperin Gabin piti tuottaa tuo kolmaskin levy, mutta aikataulut menivät solmuun. Olimme sitten ilman tuottajaa ja studioon oli kova hinku. Onneksi Saksan Jannella oli aikaa. Ei ole tarvinnut katua.

Paljonko teille pitää maksaa että tulisitte soittamaan kotiin?

Riippuu vähän että kenen kotiin ja miksi. Luultavasti ihan helvetisti.

Morotus Sällit! Aika on mennyt niin nopsaan, että vasta nyt ehdin kiittää teitä viimekesän Pellava Rock-keikasta! Olitte ylivoimaisesti paras artisti moisilla pippaloilla. “pääesiintyjä” Kotiteollisuus oli yhtä paska, kuin herrojen uusin “POP-tekno” -albuminsakin. Onneksi Lpr:stä tulette myös TE! Oli joku sentään maailman kauneinta kesäkaupunkia edustamassa..kunnialla 🙂 Hynysellä oli vissiin joku “tekosyy”, mikä herroja vitutti/väsytti. Sitä se ei kuitenkaan suostunut yleisölle kertomaan. Satuttekos TE sitä tietämään? Ja eikun hakemaan se Punainen Kukko 🙂 T: Saaaaatanan Kana!

Moro Kana, kiitos vaan kehuista. Saa meitä kehua postuumistikin. Oisko Jounilla ollut krapula?

Kuullaanko Pillipiiparin uutestaan sovitettua versiota livenä milloinkaan?

En tiedä. Enpä usko.

Monarin kuvista pidän erityisesti kuvasta numero 10 .

No mikä ettei.

No niin, kun joulukin lähestyy niin teidän nämä kotisivut on todella hienot… on punaista ja itse joulupukkikin tuossa oikealla!:) sitäpä vaan että kurimuksen kansissa on kuva reenikämpältä niin onko ne kitaraspedut siinä lattialla Bossin Mt-2 ja Sd-1??? Joo ja tulkeepa tuonne mokoma foorumille höpötteleen… hyvää joulua!! T:Hask

Heh, hyvä että sivumme toimivat edes kerran vuodessa. Ja spedut meni ihan oikein. Foorumilla piipahdetaan aina aika-ajoin.

Terve taas. Mitäs toivovat Mokoman poijjaat joululahjaksi?

Terve terve, toivoimme saavamme sävelkorvan ja rytmitajun, mutta eipä niitä taaskaan tullut. Näillä mennään.