Mikä on suhteenne ja suhtautuneisuutenne kannabistuotteita kohtaan?

Olematon.

onkos se uudenvuoden keikalla esittämänne poltetun maan taktiikka uusinta uutta! Eli uudelta levyltä materiaalia? oli aivan saatanan hyvä! Mikäs se toinen teijän esittämä biisi oli?

Mukavaa että Poltetun maan taktiikkaa miellytti. Kyllä kappale mitä suurimmalla todennäköisyydellä löytyy seuraavalta levyltämme. Toinen biisi? Jos tarkoitat järjestyksessä toista, niin kyseessä oli Vainottu. Mutta soitettiinhan me tosiaan toinenkin uusi kappale, Haudan takaa nimeltään.

Ai helvetti joku tulee kysymään,no oliko Mokoma kova ei tartte vastata osotan vaan niskatukeani sormella ja hymyilen. Kyllä oli taas vitun mahtavaa menoa toivottavasti ei hiukset lavalle asti lentäny ku eturivis huito.

Huh, kiitos ja anteeks. Tällä kertaa eivät yleisön hiukset lentäneet vaivaksi asti.

Mistäs se Janne on hommannu tuon takkinsa mikä on Takatalvi -videolla ku on niin perkelleen siisti !

Hyge on muodin ylipappi. Jostain ihmeellisiltä hippitoreilta ympäri maailman se noita löytää.

Noita teidän vanhoja levyjä ei saa mistään,toivottavasti joskus saa.Entäpä saisko noita singlejä kuten Seitsemän sinetin takana ja Rajapyykki?

Jos niitä levyjä ei kaupoista löydy, niin ei sitten mistään. Kuten tiedossa on, EMI pisti varastossa olleet kappaleet murskaksi sopimuksemme päättymisen kunniaksi.

Tahtoisin mitä kohteliaimmin tiedustella seuraavaan lauseeseen sisällettyä asiaa. Oletteko tutustuneet ruotsalaisiin, varsin mainiota metallia soittaviin yhtyeisiin Opeth ja Meshuggah? Nimittäin kannattas ehkä. T: Ruma-85

Opeth on tainnut jäädä meistä jokaiselle hivenen etäiseksi. Meshuggahia taitaa diggailla kaikki, Kuisma suorastaan fanaattisesti.

Jee heippa. Mie vaan tahtosin kiittää teitä oivallisesta Nosturin keikasta. Ja kiitoksia ko työ karpaasit hellyitte soittamaan Marjat. Mie tykkäsin isosti. Silmäteräkin oli toimiva yllätys. Hih. T: Härdi-Pördi

Kiittikiitti. Oli kieltämättä mukavaa soittaa vaihteeksi noinkin pitkiä nuotteja.

Markolle: Kuinka olet päätynyt kuusisakarainen tähti -tatuointiin?

Marko: Mielenvikaisuuttani olen päätynyt tatuointeihin :-)= Salomonin sinetin pitäisi antaa kantajalleen viisautta, mutta tiedä hänestä. Tähdet eivät ole identtisiä: vasemman käden toisiinsa kietoutuneissa kolmioissa mies on alisteinen naiselle ja oikeassa kädessä päinvastoin.

Terve. Kuisma osui kyllä naulan kantaan Infernon “Lautasella?”-palstalla. Odotan hektisesti Mokoman seuraavaa levyä, josko sieltä löytyis teidän omaan loistavaan meininkiin yhdistettynä niitä Entombedin rokkaavia, koukukkaita vivahteita tuplabasarivyörytyksineen mistä itse pidän helvetisti. Rokrok! -Vilho

Entombed on yhteisiä kestosuosikkejamme. Enska-vaikutteet taisivat olla eniten pinnasaa 120 päivää -levyllämme. Seuraavalla ei rokkimeininkiä tulla juurikaan kuulemaan – ainakaan näillä näkymin…

kiitos uudenvuoden keikasta. oli muuten hieno veto “varmaan tahaton?” soittaa marjat ekana biisinä kaupungissa joka suree vanhaa puuta…

Heh, tahaton oli. Osuva vahinko tosiaan.

Mitä biisejä te esititte Tuskassa?

Yksi Deathin biisi ja loput omia. Auttoiko?

Paria tuntia ennen vuoden vaihtumista tajusin, että KURIMUS oli vuoden paras levy. Meinasitko kaivaa Hyge vanhat tuplaspedut uudelle levylle? Ja Indians on veisujen veisu.-rota-

Oho, kova lausunto. Hygellä on ollut uusi tuplaspedu käytössä viime keväästä. Eiköhän sitä levylläkin poljeta.

moi..mitäs tykkäsitte machine headin uusimmasta..aika hyvää runtua,vai mitä?ja kuullosti aikas hyvältä nuo teidän tulevien biisien “nimet”..mut eiku hyvät uudet vuodet..

Ei kantautunut korviin, parempaan suuntaan on kuulemma mennyt. Pitää tsekata tilaisuuden tullen. Heh, siinähän sitten tulkitset valmiilta levyltä, että mikä työnimi kuluu millekin biisille!