Jostain kaverini kätköistä löytyi Mokoman 120 päivää levy, jonka sitten innokkaana lainasin ja olen kyllä tykännyt aika hemmetisti. Oli erittäin vapautuneen kuuloista gruuvia ja jänniä melodioita. Sääli että jäi kyseinen levy aikoinaan, niin pahasti Niskalaukauksen ja kummppaneiden jalkoihin. Koiruoho ja kummpanit ovat ilmeisesti liian taiteellista tavaraa, vaikka juuri tuo Koiruoho on mielestäni parhaita biisejänne. Mutta kysymykseni onkin: Miksen minä tajua näistä sanoista hevon lehmääkään? Vanhoista haastatteluista otin pientä vinkkiä, mutta ei tästä mitään tule. Voimahuone varsinkin sisältää ihan älytöntä verbaliikkaa, joka kuulostaa hauskalta, mutta en mie siitä mitään tajua.

Mukava kuulla että musiikki kosketti. Kyllä mekin siitä levystä tykätään. Mitä sanoituksiin tulee, niin on totta että 120 päivää on lyriikoiltaan hankalasti pureskeltava paketti. Toisaalta taidetta ei tarvitsekkaan ymmärtää. Siitä joko pitää tai sitten ei. Eli mielestäsi Markon tekstit ovat siis tekotaiteellista paskaa.

Ps. Ohessa Markon tulkinta Voimahuoneesta. “Voimahuone on maailma pienoiskoossa: mahdollisuudet itsensä toteuttamiseen olisivat mitä moninaisimmat, mutta mahdollisuuksiin tarttumisen sijaan ihmiset tyytyvät ikävän historiansa toistoon.”

mitä marko tekee keikoilla sillo ku se ei ite lauleskele, tai on instr.osuus? a)juo viinaa b)yrittää hankkia bändärin, vai c) kiusaa basistia, jotta soittas väärin ja nolostus.(basistia, koska kuisma on sen verran rotevamman näköne ukko, jote ei ois hyvä idis ja saikkonen soittaa joka tapauksessa päin helvettiä)

Jätkä on ottanu asioista selvää.

Työ saatanan siat! Miksi “Punaisen kukon” live-esityksissä ei kukkaa huuva jotta “nousee!” sen jälkeen kun Annala on sen ekaks sanonna? Ilman tätä puutetta pändinne olisi hyvä, mutta nyt iha huono. Hävetkää. T: sami kallislahelta ja sika samasta paikasta

Kukaan ei osaa. Jäipä pienestä kiinni. Vitin keljua.

Oletteko videoineet muita biisejä kuin Punainen Kukko, Takatalvi ja Rajapyykki ? Jos ootte, mistähän saisin ne käsiini…? Joku tuossa aikasemmin selitti jostain videoista mutta en löytänyt kyseista vistiä uudelleen.

Listastasi uupuu vielä Valulta lohkaistu Kasvan. Kukon ja Talven saat Punainen kukko -ep:n mukana. Rajapyykki ja Kasvan ovat EMIn omaisuutta, joten niiden saatavuudesta ei uskalla sanoa mitään.

Ootte aivan saatanan hyvä bändi! Toivottavasti levynne tulee pian.Onhan tälle vuodelle tulossa muitakin kovia levyjä kuten Diablo,51 koodia,Norther ja Timo Rautiainen ja trioniskalaukaus.Uudesta levystä tulee varmaan pirun kova Kurimuskin oli aivan mahtava ja on sitä toki vieläkin. Eikä yhtää haittais vaikka esiintyisitte Tuskassa tänäkin vuonna!

Uusi Diablo ON kova.

Laulaako Marko kaikissa teidän levyn biiseissä?

Toki! Tai no laulaa ja laulaa… Markon lisäksi levyllä kuullaan taustalaulajan roolissa Tuomoa sekä parissa biisissä Saksan Jannea.

Eilisen kanavasurffailun lomassa sattui silmään jälleen yksi kukkohuppari, tällä kertaa Idols-ohjelman työntekijällä. Herääkin siis kysymys, olisiko Markossa, Kuismassa tai muissa rytmiryhmänne jäsenissä idoliainesta? Entä muodostuuko uudenvuoden keikasta mahdollisesti samanlainen perinne kuin HIMillä (erittäin toivottava asia)?

Muuten kyllä, mutta kisan ikärasistiset säännöt estivät suuren unelmamme toteutumisen. Pitänee edelleen tyytyä soittamaan omia biisejä. Tuosta Nosturin uudesta vuodesta sen verran, että tuskin Markkanen meitä joka vuosi jaksaisi katsella…