Kuuntelin tuossa äsken Raining Blood-nimisen teoksen ja mieleeni juolahti että siinäpä on paras biisi mitä Mokoma ei ole koskaan tehnyt.

Parhautta, parhautta…

Itsekin polven eturistisiteen katkeamisen kokeneena täytyy sanoa, että on se Kuisma kova jätkä kun nousi vielä samana iltana lavalle rokkaamaan! Mikä mahtaa olla polven kohtalo? Parantuuko ilman huumaavia aineita ja leikkauspöytää? Lieneekö tämä nyt jokin merkki siitä, ettei rokki ja urheilu sovi yhteen… No, urheilustahan se rokkauskin käy… -Keep on rocking-

Jätkä on kova, mutta polvi lasia. Heh. Polven kohtalo on vielä mysteeri.

Ajattelin kysäistä mitä mieltä olette bändistä nimeltä Moonsorrow? Bändi on kuulemma myynyt levyjä ulkomailla saakka vaikka laulut ovatkin suomeksi.

Parin osittain nähdyn keikan perusteella sympaattisen oloista meininkiä. Taitavia nuoria miehiä.

Mites ois että uskaltaiskoha Pojat tehä seuraavalle levyn jonkun hempeän laulun taas vaikka Hanna Pakarisen kera. Ois kyllä aika veto silloin kaikilta, herroilta ja Suomen Idolsilta.

Kyllähän se Pakarisen ääni varmaan Poikien musiikkiin istuisi.

skipitawaynow eli pahaa päivää. onko tietoa millä ensi kesän festareista soitatte?Wackenissa?

Tietoa on, mutta ei oikeuksia tiedon jakamiseen.

Minulla on tuo teidän debyttialbumi Valu hankin sen heti kun kuulin Mokomasta ekan kerran levy oli ihan hyvä debyytti.Ainakin nuo biisit Kurjenlaulu ja Kasvan ovat tosi hyviä,mutta sitten en kerennyt hankkimaan enää tuota 120 päivää levyä kun sopimuksenne Emin kanssa loppui vituttaa! Toivottavasti 120 päivää julkaistaan joskus uudestaan uudesta levystä tulee varmaan pirun kova.

Näisso.

Uusimmalle levylle tuplabasaria, saateri! Ja samanlaisia kappaleita kuin Liiton Loppu. Aijai kun se kappale voitelee korviani.. =)

Tottakai uudelle levylle tulee samanlaiset kappaleet kuin Kurimukselle.

No, onko nyt hienoa, kun paikkakuntaanne (L-ranta) edustanut naishenkilö (Hanna) onnistui voittamaan Idolsin?

Ei pöllömpää, taitava tyttö. Kaupunginjohtaja kutsui kyseisen voittajattaren raatihuoneelle kakkukahveillekin. Myö vielä odotellaan kutsua. Mutta emme pidätä hengitystä.

mitkä fiilikset oli kun deathin nokka mies kuoli syöpään tässä jokin aika sitte?

Nuoren ihmisen kuolema tuppaa aina vetämään hiljaiseksi.

Jiihaa. Nyt ruppee näyttämään hyvältä. Omistuksessa 3x Mokoman 120 päivää -levyä (aitoa) ja kustannukset ovat pysyneet alle 20euron. Mie sitten vanhana turilaana luovutan toisen levyistäni tulevalle vaimolleni ja kolmannen levyn ensimmäiselle mokomalle, joka kehtaa kutsua minua isäkseen… Sääli vaan ettei tuota Valua tunnu enää saavan kirveelläkään. On kierretty kaikki kylien pienet poptorit ja divarit ilman tulosta. Toivottavasti EMI tulis järkiinsä ja painattelis muutamat kopsut viel sitä alpumia.

Hyvin hankittu! EMIä kannattanee muistuttaa uudelleenjulkaisuista tasaisin väliajoin, mikäli asia on sydäntä lähellä. Meitähän tuo asia ei juurikaan kosketa, kun levytkin löytyvät hyllystä.

onkos uudella levyllä thrashittiä odotettavissa? Onks hyvä fiivis?

Kaikenmoista shittiä on odotettavissa. Hyvältä tuntuu, kiitos kysymästä.

Kurimus on ihan hiton hyvä levy ja olis vieläkin parempi jos siitä silpastais pois kappaleet nro 1 ja 5. Sillon siitä saatais enemmän sellanen metallilevy, kun noi vähän “mitäänsanomattomat renkutukset” poistettaisiin(Mun mielipide! niissä vaan ei jotenkin ole sellasta mitä muissa kappaleissa). Jos arvon herroja huvittaa, niin tehkää uudesta levystä mieluummin lyhempi kuin pidempi (jyy nou..). By the way, Kuisma on asiaäijä; toista Meshuggahin veroista ei ole! T: Rankku

Kappaleista 1 ja 5 olemme kanssasi pahkeisen eri mieltä. Sen sijaan Meshuggahin Keijo’s Fear oli puheissa taas viime treeneissä. Mukavaa musiikkia kerta kaikkiaan.

Millon on sakaran mahdollista tuottaa muitaki bändejä, sillä ainakaa isot firmat ei oo kiinnostunu mistään nopeemmasta metallimusasta(nössöt!)… vastausta odotellessa pakerramme demon merkeissä… jARKKo ps. pistäkää uudelle levylle pari kerry king sooloa mausteeks… hehe

Bändien signausta harkitaan sitten, kun omat levyt ovat myyneet triplaplatinaa ja Porsche on pihassa – tai jos innostumme jostain bändistä kuten itsestämme noin vuosi sitten. Ei nuo Kerry King -soolot oikein istu ensimmäiselle suomenkieliselle funk metal -levylle.