Tere Saakos niitä t-paitoja muualtakin kuin Airosta? Semmosta mustaa M-kokoista kukkopaitaa kun havittelen, ja Airollahan on varasto melkein tyhjänä. Onko Charged muuten hajonnut?

Paidat ovat finaalissa, keväämmällä tilaillaan lisää. Charged hajosi melkein heti debyyttinsä (1989) jälkeen.

Käytättekö te studiossa tulevan levyn äänityksissä ohjenuorana “enemmän on enemmän” filosofiaanne?

Filosofia-kaksikkomme, “Enemmän on enemmän” ja “Huomista ei ole”, johdattanee meidät jälleen paitsi itsetuhoiseen käyttäytymiseen, myös toivottavasti hyvän metallialbumin tekijöiksi.

Pari kysymystä joihin on pakko saada vastaus: 1.a)Ruisleipä vai b)vaalea leipä? 2.a)sähkökiuas vai b)puukiuas? Onnea uudelle levylle!

Tää on liian helppo. Seuraava kysymys, kiitos.

Sille kuka kyseli Deathista, niin Human ja Invididual Thought Patterns on varmaan kaks parasta aloittaa kun Digiorgion poika on basson varressa.. T. Tero

Niin, aiemmin hehkutettu alkupään brutalisointi (aah…) saattaa olla tottumattomalle hieman liikaa. Jos Diablon innostamana Deathiin tutustuu, niin noista uudemmista, hieman paremman tuoksuisista levyistä kannattanee aloittaa.

no nyt menee jo utopian puolelle, jatkoin ton Rangaistuspataljoona kirjan lukemista, (samainen kirja missä oli toi “kasvot kohti itää” juttu) ja nyt siellä puhuttiin Punaisesta Kukosta… onko ny ihan varmaa ettei kukaan teistä oo menny lukemaa tota kirjaa? jos ei, ni sitte ois syytä lukea.

Metaforat kasvot kohti itää ja punainen kukko eivät valitettavasti ole Markon eivätkä edes Sven Hasselin keksimiä. Rangaistuspataljoona ei ole kenelläkään meistä tuttu, mutta pidetään suosituksesi mielessä.

terve! Teidän musiikista se ei ainakaan kuulu, mutta kysyn silti, että onko kukaan teistä koskaan kuunnellu enemmälti Bolt Throweria? Siinäpä vasta mainio deathpumppu!

Alkupään tuotanto ja etenkin Warmaster pyöri Tuomon soittimessa aikoinaan hyvin taajaan.

http://www.mokoma.com/images/promo_120_hessu.jpg
Onko tämä laillista näinä hankalina vuosina…

Heikki “Kylän vanhin” Kärkkäinen komeimmillaan, siinä kalpenee idolinsa Jon Lordkin. Kättä lippaan, teinit!

Onko odotettavissa “Poltetut kylät” -kiertueen tiimoilta tuollaista päiväkirjaa kuvakollaasin muodossa, vai oliko kyseessä vähemmän kuvasatoa tuottanut temmellys maakunnissa ilman julkaisuarvoa?

“Poltetut kylät” -kiertueen julkaisemattomilla kuvilla on julkaisuarvoa korkeintaan 7 päivää -lehdessä.Päiväkirja kertoo kyseisestä reissusta kaiken olennaisen ja vähän päälle.