Vedettiinkö kaikki ne Punainen kukko-ep levyt myynnistä, joista puuttuu ne videot?

Toivottavasti. Oletko eri mieltä?

huomasin tossa lukiessani Sven Hasselin kirjaa nimeltä Rangaistuspataljoona, ja siinä oli sellane hauska kohta missä tällänen sota porukka jäi lepäilemään patikoinnissaan ja siinä ne sitte kuulivat jotain, ja seisoivat kasvot kohti itää… eli onkos tolla jotai tekemistä teidän Kasvot Kohti Itää piisin kanssa? jotenki vaa tosta tuli sellane fiilis että saattas olla jotai tekemistä keskenään…?

Ai että vihollinen tulee idästä? Enpä usko, se tulee sisältä.

Orkesterinne on mainio. Mitä mieltä olette radiopuhelimista? Oulun sedät jaksaa edelleen rokata.

Kiitos. Radiopuhelimet on kyllä melkoinen pumppu, K.O.:ta tuli kuuneltua teininä enemmänkin.

Sori nyt vaan, että minäkin esitän tämän kysymyksen,mutta onko siis mahdollista,että Valu ja 120 päivää uusinta julkaistaisiin vaikkapa jo tänä vuonna onko uusinta julkaisuista neuvoteltu? Pakko kysellä näistä teidän vanhoista levyistä kun ootte niin saatanan hyvä bändi!

Joku on neuvotellut jotakin, mutta koska asia ei suoranaisesti meille kuulu, ei meillä myöskään ole faktoja kerrottavana. Kysy EMIltä.

Kun tuota Death-orkesteria kerran hehkutetaan niin kovasti teidän ja Diablon ukkojen toimesta, niin mistähän levystä kyseiseen orkesteriin tutustuminen kannattaisi aloittaa? Yhtyeen koko tuotanto on kyllä hyvinkin edullisesti saatavilla eräästä nettikaupasta, joten suosituksia kehiin ja minä kiitän.

Deathilla ei heikkoja levyjä ole. Kokeile varovaisesti kahta ensimmäistä (Scream Bloody Gore, 1987jaLeprosy, 1988), ja ota sitten soittolistalle vaikkapa Human, 1991. Pull the plug!

Ajattelin vaan kysästä että onko kukaan bändin äijistä tutustunut ns. metalcore tai metallista hooceetä vääntäviin bändeihin? Ja jos kiinnostaa niin jotain tutustumisen arvoisia on ainakin Darkest hour, God Forbid, Himsa, Burnt by the Sun, Killswitch Engage ja ainakin näin äkiltään Diecast (jotka soittavat Raining Blooding livenä kuulemma, live video pätkästä päätellen vielä helvetin hyvin kuuloisesti)

Marko tykkää ainakin Hatebreedistä. Eikös se ole jotain tuollaista?

miten on orkesterin jäsenten varusmiespalveluksen suorittamisen laita? täyspitkä ja ep ovat muuten aivan loistavia, kiitti.

Orkesterin maanpuolustusstatus vaihtelee välillä hullu – res.vänr.

Address: http://www.mokoma.com/data.php?sivu=paivakirja
Encoding: iso-8859-1
Doctype: -//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//FI
Errors: 175

Voiko mihinkään enää luottaa?

Ei. Vika on korjattu.