Räpillä saa rahaa, mutta hevissä on asennetta. Mitä mieltä olette tästä sanonnasta ja niinsanotusta hippo hop musiikista???

Myö ei tiedetä rappaamisesta muuta kun mitä Anthraxin avulla on teininä opittu. “Well they say rap and metal can never mix, well all of them can suck our… sexual organ located in the lower abdominal area.” – Anthrax: I’m the Man (1987)

Älkää nyt välittäkö tosta skinhead jutusta, tuskinpa ne vois teihin ainakaan samaistua, taidatte olla suomen karvaisimpia bändejä!! Vai tiedättekö yhtään karvaisempaa?

No jos totta puhutaan, niin ei tuosta läpästä yöunet menneet. Emme voi ottaa vastuuta ihmisten ajatuksista.

Minusta on hauskaa että A. Laiho ja termi “paras soittaja” mainitaan samassa lauseessa. Mistä puheenollen, edellisellä levyllänne oli sooloja suunnilleen riittävästi, tai ehkä yksi liikaa. Oikeilla jäljillä kuitenkin olette.

Jaa, mitäs hauskaa siinä on? Kyllähän Aleksi nuo tilusoolot hoitaa paremmin kuin moni muu. Ja mitä meidän “sooloihin” tulee, niin kyllähän sitä yksi soolo pitää hevilevyllä olla. Mutta ei enempää.

Mites herroille uppoaa (edesmennyt) laulu ja soitinyhtye Pantera? Itselleni “Wulgar display of power” oli teinivuosien tuntojen vähemmän herkkä tulkki. Näyttäisi bändin kitaristi ja rumpali -veljesparilla olevan uusi lauma kasassa, Damageplan nimeltään. Netistä löytyy koko uus levy: http://www.vh1.com/artists/az/damageplan/363333/album.jhtml Ei pöllömpää settiä, vertailukohtana tietysti lökäpöksymeininki… T. Lehmipoika helvetistä

No mikä ettei. Erityisesti Kuisma tykkäsi Panterasta kovasti CowboynVulgarin ja Drivenin aikaan. Sittemmin on ollut vähän hiljaisempaa. Damageplanista ei jaksa nyt muodostaa mielipidettä. Sellaistahan tuo oli.

Onko keväällä tulossa pääkaupunkiseudulle Mokoman omia keikkoja? Nuita kahta, joiden kanssa vedätte huhtikuussa Tavastialla, ei todellakaan jaksa kuunnella.

Eiköhän sitä jotain keksitä.

Kuka tuo äijä tuossa Valu-levyn kansivihossa on? Onko Janne Hynynen jotain sukua Jouni Hynyselle ja miks se ei soita enää Mokomassa? T:Reccamies

Terve Reccamies! Valun kansivihossa poseeraa EMIn stailaama Marko Annala. Hassua, eikö? Hynyse Janne on Hynyse Jounin pikkuveli. Hynyse Janne ei enää soita Mokomassa, koska sillä on parempaa tekemistä.

Tulkaas lahteen keikalle? 🙂

Selvä.

Minä vuonna tuo Avoin Hauta biisi on tehty? Tehtiinkö se ennen Kurimusta vai sen jälkeen?

Biisin ensiesitys oli 13.12.2002 Chuck Schuldnerin muistokonsertissa Tampereen Tulliklubilla.

Terve toivottavasti pääsen joskus teidän keikalle! Kuuluuko keikka settiinne myös biisejä Valu ja 120 päivää levyiltä? Toivottavasti ne joskus uusinta julkaistaan.

Terve vaan! Keikoilla soittelemme pääasiassa uudempaa/tuoreempaa materiaalia. Mutta kyllä sinne sekaaan jokunen vanhakin biisi aina mahtuu. Ongelma on lähinnä se, että niitä vanhempia ralleja on tullut soiteltua jo kyllästymiseen asti.