no mitäs markolle kuuluu??? tiesittekös et miulle kuuluu hyvää!!?? PERKELE \,,/___(Ò_ó)___\,,/ t. urpo kaaleppi persenaama yrjö joosua.

Helvetti, siivoa suus.

Kannattasko harkita, että laittasitte levylle myös vähän poppi biisejä (Niinku Kotiteollisuus teki) jotta saisitte radiosoittoa. Näkis teitä sitten TV:ssä ja muuta paskaa. Sitten ku olisitte kuuluisia ni särkisitte kuulijoiden korvat helvetin kovalla trashilla jossain Emma gaalassa.

Tietenkin kannattaisi. Me vaan ollaan niin tyhmiä ettei harkita.

Oletteko harkinneet livematskun julkaisemista? Olisi aika mahtavaa jos pistäisitte tänne sivuille jonkun biisin liveversion ladattavaksi levyä odotellessa…vaikka joku vanha biisi kun ei niitä vanhoja levyjäkään ole saatavilla?

Olemme harkinneet, mutta se vaan ei ole ihan yksinkertaista. Ehkä tulevaisuudessa. Kohtahan se uusi levy jo tuleekin. On muuten kova.

Minkä niminen teidän single lohkaisu on ja koska se julkaistaan

Eipäs kerrota. Asia on edelleen mietintämyssyssä.

Kuismalle ja tolle toiselle partajäbälle vinkkiä sen verta skittasaundien suhteen että kokeilkaapas huvikseen vetästä bassonupin läpi noita kitaroitanne, ja siihen väliin sitten joku pirun hyvä särötin, esim sansamp GT-2. Ja graafisen-Equun pistää “kerry king”-muotoon(jos sellanen löytyy) kyllä jytisee ja on aivan helevetin tarkka saundi!

Jaa.