Mitäh…!!!!!! Tavastian keikalla 8.4 tavastia auki vain 5 tuntia??? Monelta siellä oikein alkaa meno ja mekkala.. soittaako eka bändi heti yheksältä!!!??? Mikä on soitto järjestys???

Soittoajasta ei ole tietoa. Soittojärjestys lienee Mokoma-Viikate-Kotiteollisuus.

Aww tahtoo mokomaa turkuun näin että olette tulossa 994 halliin mut… damn se o k18 🙁 toivoittais kaverien kanssa että jos ruisrääkissä pääsis Mokomaan näkee olis meinaa hienoa 🙂

Ruisrock onkin Mokomalta vielä korkkaamatta. Kassellaan kuin käy.

Yeah, pohjosen jätkät osaa mättää! Että sitä mie vaan ajattelin kysyä, että mites työ kuvailisitte bändiä kolmella mahdollisimman kuvaavalla sanalla? Niin, ja onko banaani todellakin bändin lempiruoka?

Banaani oli alunperin känni-hokema, joka on venähtänyt ns. yhden illan jutusta nyt jo yli vuoden ikäiseksi läppä-vanhukseksi. Kiitokset tästä kuuluvat Pellavarockin porukoille…

Eilen mieleeni pälkähti mainio idea. Mokoma-nuket. Samalla voisi lanseerata Kotiteollisuus-nuketkin. Jokaisella nukella voisi vaikka tulla soitin mukana ja ja ja… Nukethan siis olisivat sellaisia barbie-nuken kokoisia. Päästäisiin myö vähän varttuneemmatkin tytöt nukeilla leikkimään 😉

Eräs ehti jo ehdottamaan luonnollisen kokoista nukkea, jolla olisi barbien kokoinen.

Äijä on kuin John Lennon. Mokomakin hippi!

Sinähän olet melkein kuin humoristi, mutta et sitten sinne päinkään.

Kenen hanuri vilahti punainen kukko videolla hä?

Hanurin haltijaa kiinnostanee, että kuka kysyy ja ennen kaikkea miksi.

Mikäs on mielestänne Sepulturan paras levy? Mitä mieltä Max Cavelerasta?

Jonkin verran suosikkilevy vaihtelee jäsenten keskuudessa. Akselilta Beneath the Remains – Arise – Roots taitaa jokaiselle mieluisin löytyä.

Onko Marko tehnyt sanat johonkin niskalaukausen biisiin tai jotain, kun kattelin taannoin niskalaukauksen raumanmeren keikkaa telkusta ja silmieni ohi vilahti biisin tekijöissä nimi Annala… Miten on?

Marko sanoitti kappaleen Rahat ja henki.

Hei Mokoma! Ensiksi haluaisin kiittää teitä todella hienosta musasta ja siitä että te olette tosi hienoja ihmisiä…! Toivottavasti teiltä tulee uusia levyjä ja biisejä sillä teidän musaa jaksaa kuunnella päivästä päivään. Jatkakaahan samaa rataa ja nähdään keikoilla.! Voisitteko lähettää teidän nimmarit? Olisin tosi kiitollinen. Vastaattehan edes jotain?

Harmi ettei sähköinen allekirjoitus vielä oikein pelitä. Etanapostitse emme taida jaksaa nimmareita järjestää. Nykäise hihasta joskus keikalla, niin eiköhän asia jotenkin lutviudu.

Vannotteko kautta kiven ja kannon, että ette koskaan soita playbackina missään tilanteessa. Vituttaa katsoa, kun esim Emma-gaalassa tietyt bändit vetivät sumeilematta biisinsä taustanauhojen avulla. Ja jos sananne syötte, niin mörökölli teidät vieköön.

Seuraa paljastus. Emme soittaneet oikeasti Rajapyykki ja Takatalvi -videoilla. Eikä Punaisessa kukossa oikeasti kuulla hanuria, vaikka sellaista videolla soitettiinkin. Sori.