Olemme kamuje kaa persustanu pändi nimeltä METALLITYÖLÄISET, Pändi suosio alkaa cover levyllä jossa on piisejä mm. MOKOMALTA (olet varmaa kuullu) ,KOTITEOLLISUUDELTA ja KLAMYDIALTA ja sokerina pohjalla MEGASUPERPAKANAHEVICOVER kappaleesta RUSKETUSRAIDAT. Pyydämme lupaa itse kuninkailta soittaa kappaleet TAKATALVI, SILMÄTERÄ, MENE JA TIEDÄ, KASVOT KOHTI ITÄÄ ja LUPAUS. Onko lupa myönnetty?!? T: hevihirmu PS: Mul on sama ongelma hiuksis ku sul on parras, kaikki anelee ja rukoilee että kävisin parturissa.

Jos livenä vedätte taikka levyllä julkaisette, niin ilmoittakaa Teostoon. Saadaan sitten ostettua makkarat juhannukseksi.

on muuten asiallinen toi Takatalvi biisi ja muutkin ku huvitörmällä olin teitä kuuntelemassa, ja tyytyväinen olin vaikkakin se järjestäjien säätäminen ärsytti!

Taisi se ärsyttää. Ikävät asiat unohtuvat onneksi nopeasti.

voisitteko laittaa hyrkkään rummuista kaaviokuvan sivuillenne… olisin kiitollinen jos voisitte… tai ees kertokaa hyrkkään rumpujen kokoonpano..

Kaaviokuvaa ei jaksa väsätä. Rumpujen tuumakoot ovat 22′ 14′ ja 16′. Merkiltään ovat Tamat ja malliltaan Starclassicit. On sillä Iron Cobra -pedaali ja läjä Zildijanin peltejäkin.

Uskomattoman herkkä biisi se Marjat! Kuka ne sanat on tehny, ku ne pisti oikein kunnolla miettimään. Siis todella hienot ja filosofiset ” ..Varjojensa painosta, uhkaa runko murtua” ja jatkuu “varjoillaan meidät eloon saa..” On kyllä syvälliset. Kai soitatte kyseisen teoksen Tavan torstain kaikalla? Tää vuosi lähti niin pirun hyvin käyntiin kun aloititte nosturissa antamalla marjoja heti kättelyssä. Jos jotain negaa sanoisin ettei mene tähtiportin nuolemiseksi, niin onko mitään järkeä tehdä sairaan hyvää musaa ja myydä kasvavalle fanilaumalle eioota..

Marko tekee kaikki sanat. Mukavaa sitä oli soittaa uutena vuotena todella pitkän tauon jälkeen. Tiedä vaikka päätyis jatkossakin settiin. Loput hupparit myydään muuten tuolla pääsiäisrundilla. Sen jälkeen julkaistaan muotitalo Sakaran Kevät 2004 -mallisto.

Nuo Valu ja 120 päivää levyt julkaistaan uudestaan syksyllä.Ovatko niiden julkaisupäivät jo tiedossa?Kun ne julkaistaan uudestaan tuleeko niihin mitään bonus materiaalia?Itselläni on jo tuo Valu levy,se on helvetin hyvä!

Jos ne ylipäätään julkaistaan, niin bonusmateriaalia luulisi tulevan mukaan. Mutta me ei oikeasti tiedetä noista mitään, EMIn business.

Olette näköjään keikalla Kotiteollisuuden ja Viikatteen kanssa Tavastialla tuossa pääsiäisen kieppeissä,näytetäänkö tuo tapahtuma myöhemmin telkkarissa?

Korkeintaan Poliisi-tv:ssä.

“KYSYMYS: Terme!! Onko totta että tulette soittamaan Pakkahuoneelle pitkäperjantaina (9.4)Viikatteen ja Mokoman kanssa!?!?!? Olis meinaan aikasta loistavaa…. HONGISTO: Mitäs myö nyt Tampereella tehtäis, homoiltais poreammeessa vai? No mikä ettei, kuulostaa hyvältä. HYNYNEN: Annala on varattu miulle! Kallenhan mie oon jo korkannut.” Pelottaako Annala?

Pojat on poikii.

mitä helvettiä?! joku esitteli: bass=0 middle=3 treble=10 huh huh… jos vähän sekaannun toisten asioihi niin ehkäpä b=8 m=1 ja t=10… ja contour pedaalista riippuen 8-10… mut asiaan: miten saitte järkättyä sen ekan (ja viimesen) levysopimuksen IMEn kans? lähetitte demoja ympäri suomee jne? ja mihin lafkoihi niit demoja kannattaa postitella.. ei välttämättä bmglle tai vastaavalle poppishösselille? ja kuinka nkärkkäittä tuottajat o ylrrnsä sämpläämään piisejä/soundeja hienovaraisemmiks ja paremmi ratioon sopivaks? tv:jARKKo

On teillä säädöt. Marko lähetti EMIin demon, Hakasen Gabi kuunteli sen ja tarjosi sopimusta. Kannattaa varmaan vilkaista levy-yhtiön artisteja, verrata niitä omaan yhtyeeseen ja miettiä, josko firmalta löytyisi omalle asialle ymmärrystä. Tuottajan sekaantuminen taiteellisiin ratkaisuihin riippuu artistista ja tuottajasta. Gabi antoi meille aina kiitettävän vapaat kädet ja päinvastoin; Luottoa löytyi molemmin puolin.

Terse! Ajattelittekos sitten seuraavalle pitkäsoitolle ottaa mukaan puu- ja vaskipuhaltimia, sellon, mellotronin ja Tom Waitsin? Tulis nimittäin aika hassu paketti. T: Alppitorvi-Kalevi

Uudella levyllä ei kuulla sen enempää vaski-, puu- kuin nahkapuhaltimiakaan.

On teillä vaan hyvä rytinä päällä, Tavastian keikkaa odotellessa… kunhan ette jää sinne venäjänkiertueelle. Mitä muuten tykkäätte Viikatteen rautalankahevistä?

Viikate on mainio livebändi.

Rakkaat ja raskaat orkesterilaiset! Onkohan teittin 8.4 tavastian keikalla mahdollisuutta kuulla Silmäterää? Se on niin kaunista kuultavaa kaikessa karkeudessaan…

Kassellaan.

Käykäähän äijät hakemassa www.scentofflesh.net :stä ne samplekappaleet. Toi on kunnon pieksentää!

Sehän oli vanhan koulun dödöä. Mikä ettei!

Missä järjestyksessä soittaa Mokoma-Viikate-Kotiteollisuus akseli noin ihan tampereen keikkaa silmällä pitäen. Toivottavasti ette soita ekana ei meinaan jaksa teidän ruoskimisen jälkeen tehdä mitään muuta kuin kuolemaa… sellaista on kuntoilu. Voisitte muuten tehdä juppavideon hevareille. Part 1. – 100. niska- ja käsilihakset.

Naputit viestissäsi yhtyeet todennäköiseen esiintymisjärjestykseen. Jumppa olisi todella tarpeen itse kullekin ennen kevään keikkoja. Saattaa muuten lähteä henki.