miten äijiin uppoaa kitarasankari osasto tyyliin Yngvie, Vai, Hynynen jne? Sitten sellaista että voisitte muuten tehä jonkinlaisia hihamerkkejä, veikkaan että menis hyvin kaupaksi. Teillä on muutenkin tollasta vanhan kunnon hevimeiningin elvytystä toi homma.

Ynkkä on tyhmä mutta nopea. Stevie on nokkela mutta taitava. Hynynen taas.. no Hynynenhän… tuota… Hihamerkit meni mietintämyssyyn.

Ootteko tulossa Imatra Big Band Festivalille möykkäämään?

Eipä taideta.

terve. aattelin kysästä että onko tonne tampereen mokoma-viikate-kotiteollisuus keikalle ikärajaa? toiv. ei. haluisin niin pirusti nähä livenä. 3 loistavaa bändiä! -fffener-

Kysäiseppä Pakkahuoneelta, vaikka puhelimitse.

Kertokaapas Hyrkäksen Jannen tarkka pituus.Tällä sivulla lukee,että alle 2 metriä joten helvetin pitkästä miehestä on kysymys.

Oisko miehen mitta sellaiset 180cm tanssikengät jalassa. Alle 2 metriä kuitenkin.

Mikä oli MArko Annalan entinen bändi

Käskynanto, Syntax Error ja Slumgudgeon vain muutamia mainitakseni. Tsekkaa Biografia!

Voisittekohan työ laitta heti tänne sivulle ilmotuksen kun Valu ja 120 päivää levyjen uusintajulkaisuista tai muista kyseisiin levyihin liittyvistä asioista tulee tietoa? Ois helvetin hienoa jos ne uusintajulkastas jossain luki,että jos ne uusintajulkastaisiin ajoittuisi julkaisu syksyyn pitääkö paikkansa?

Nyt aikuisten oikeesti, jengi. Me emme tiedä vanhojen levyjen uudelleenjulkaisusta mitään. Kysykää EMI Finlandilta.

Eikö arvon kitaristit vois nyt arvailujen jälkeen kertoa, että mihin päin ne nupikat käännetään? jookos? =) Ja totta tosiaan, tuo Scent Of Flesh on AIVAN helvetinmoista pieksentää!! (uutta levyä odotellessa…) Kiitos, että joku vielä Suomessa tekee jotain äärimmäisen hienoa deathmetallia!!

Potikat kaakkoon. Ja ihan vaan vinkiksi: soundi ei nuppeja kääntelemällä parane jos on paskat kamat.