kurimuksella on vähä väliä sellasi outoja kohtii, missä ennen vokaalia kuuluu taustalla sama pätkä hiljemmalla… mitä ne on? tarkotuksellisii?

Heh, ne on sitä taidetta. Eli lauluissa ja muissakin instrumenteissa on kaikenlaisia kaikuja ja viiveitä ikään kuin erikoistehosteina. Kaikki on toki tarkoituksellisia.

loistavaa..kyllä oli ilo korville ja silmille olla teidän sjoen keikalla..ja uudet biisit kolahti hyvin..etenkin se poltetun maan taktiikan mosh-kohta..jatkakaa samaan malliin ja pistäkää paremmaksi provinssis..ja saitte nähtävästi paremman esiintymispäivän ku viime vuonna..ps.ottakaa muutama s-koon huppari joukkoon kesällä niin saa munkin silmäterä omansa..

Kiitosta vaan. Uusia huppareita tehdään kyllä, ja ihan varmasti myös muutama S-kokoinenkin.

Jatkokysymys: Kuinka siis ehkäiset jännetupintulehdusta???? Vaikea kuvitella esim. Kuisma :), treenaa jollai(k)ostos-TV laitteel!!!!

Heh heh. Kuismako treenaamassa? No ei vaan. Lihaskuntoa voi ylläpitää monella eri tavalla, ja jos lihakset ovat kunnossa, niin jänteet eivät saa niin paljoa sikaa. Lisäksi Mokoma-kitaristit lämmittelevät ennen keikkaa takahuoneessa soittamalla muutamia biisejä hieman kevyemmällä tatsilla. Myös keikkasetin voi rakentaa siten, että kaikkein brutaaleimmat jännetupintapporallit tulevat vasta loppuvaiheessa keikkaa, jolloin lihakset ovat jo lämmenneet.

Mitäpä veikkailette, milloin kansa ymmärtää, ettei ihmisen tarvitse elää vedellä ja leivällä? Pelkkä Mokoma riittäisi. Loopin keikasta sain elinvoimaa ehkä jopa vuosiksi. Jospa lisää pian, ettei tule heikko olo. Ja missäköhän helvetissä kaikki Mokoman naispuoliset fanittajat piiloilee? Tunnen oloni jo kovin yksinäiseksi. Ei olisi teidän vastaan kävellyt moisia?

Kiitos kiitos. Muista nyt kuitenkin syödä että jaksat. Naispuoleisia faneja on hevibändeillä valitettavan vähän, etenkin jos ukot ovat rumia ja biisit huonoja, kuten esimerkiksi meidän tapauksessa taitaa olla.

Pekrule! Kuismahan on teidän vaaleanpunaisen päiväkirjan perusteella oikein huumorimiehiä.. Eihän sellaista kestä pirukaan! Joo, mutta kysymys (tai pikemminkin kehoitus): soittaisitteko pliisjooko nyyhkykappale Silmäterän tuolla Pakkahuoneella kun sattuu olemaan tyttöystäväkin mukana? Jottei miehisyys siinä pääse unohtumaan niin vastapainoksi voitte heittää vaikka sen Poltetun maan taktiikan… tai ehä mie tiiä! -Jooseppi

No joo. Kuisman ja itseasiassa muunkin Mokoma-crewin tekniikka on se, että kun laukoo nokkeluuksia kokoajan, niin pakkohan niistä jonkun on joskus osua maaliinkin. Pakkahuoneella rokataan. Biisitoiveet on rekisteröity.

kuka esiintyy 9.4. tampereella klubin puolella? ei kai vaan Mokoma? Vai oletteko kaikki kolme pakkahuoneen puolella?

Mokoviikateollisuus soittaa Pakkiksella, Klubissa vetää sitten Pain Confessor ja Juntta.

miksi täällä ei ole laulujenne lyriikoita? minä tahtosin kasvot kohti itää-biisin sanat se on niin mahtipontiparas biisi.. *MoRtiCia*

Nyt, Morticia, lopetat sen saatanan rosvoamisen eli rokkarin hengetyön laittoman kopioimisen, ja vähän vitun hitaasti! Pyydä äidiltäsi viikkorahan korotus ja juokse pikku jaloillasi kipin kapin levykauppaan. Sieltä ostat Kurimus-pitkäsoiton ja sen kansilehdykästähän ne sanat löytyy, oikein painettuna! Perkele, että menee herne nenään.

Onko teon teoriaa vielä keikka setissä? Jos ei ole niin soittakaa se edes Tampereelle miun vuoks. Ja parempi että soitatte pitkän setin… tuun kaukaa kattoon teitä! Ja vain teitä… no ehkä vähän kotiteollisuuttakin…Ja viikatettakin…

Teon teoriaa on setissä silloin tällöin. Katsotaan mitä voidaan tehdä.

Eiköhän olisi Mokomankin aika pistää homma isolle. Levy-yhtiö toimii, mutta oikean http://tinyurl.com/2pvym keikkamyyjän talliin, MARS!

Huumori on kivaa, etenkin sellainen hauska huumori.