Mokoman neljäs albumi on valmis ja ilmestyy suunnitelman mukaisesti kauppoihin keskiviikkona 12.5.2004. Albumin nimi on Tämän maailman ruhtinaan hovi.

Tulevana torstaina, 8.4.2004, julkaistaan albumin ensimmäinen single Hiljaisuuden julistaja. Single julkaistaan ilmaisena MP3-tiedostona Mokoman kotisivuilla osoitteessa www.mokoma.com, josta kappaleen voi imuroida torstaina klo 12:00 alkaen. Singleä ei julkaista CD:nä, eikä sitä siis saa kaupoista.

Keskiviikosta lauantaihin Mokoma on pääsiäiskiertueella yhdessä Kotiteollisuuden ja Viikatteen kanssa. Kolmikko esiintyy Helsingissä Tavastialla 7. ja 8.4., Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella 9.4. ja Turussa Caribia-hallissa 10.4. Hiljaisuuden julistajan lisäksi Mokoman pääsiäiskiertueen setti sisältää tulevan levyn kappaleista Poltetun maan taktiikkaa, Vade retro, Satana! ja Haudan takaa nimiset vedot. Viimeksi mainitusta kappaleesta on tehty myös video, joka julkaistaan Mokoman kotisivuilla maanantaina 19.4.2004.

Tämän maailman ruhtinaan hovi -albumin julkaisukiertue alkaa perjantaina 14.5. Kuopiosta. Tarkempi kiertueohjelma löytyy osoitteesta www.mokoma.com.

Tämän maailman ruhtinaan hovi sisältää seuraavat kappaleet:

Toista maata
Haudan takaa
Hiljaisuuden julistaja
Tämän maailman ruhtinaan hovi
Minä elän!
Kiellän itseni
Hyinen syli
Vade retro, Satana!
Sudet ihmisten vaatteissa
Poltetun maan taktiikkaa
Nämä kolme ovat yhtä
Uni saa tulla