Olipas kerrassaan maukas palanen tuo uusi sinkku! Mukavasti uusia jippoja, kuten väliosa ja soolo! Takokaahan toivottavasti ensi keväänäkin päälle mukava metallikuume(viime keväänä saivat Zen Café ja Scandinavian Music Group huutia Kurimuksen myötä!), jotta on oikianlainen olo. Eli eikun 12.päivä Swampiin ja 26.päivä YO-talolle. Kiitosta. Ainiin, onkohan YO-talolle tulossa minkäänmoista lämppäriä? Mikäli ei, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi, olen nimittäin varsin ansioitunut pakaroiden märin käsin läpsyttelyn harrastaja. Tunnetusti moinen urheilulaji nostattaa tunnelmaa missä vain, kuten häissä tai ylioppilaskirjoituksissa. Pitäis näköjään lopettaa työt, kun alkaa järki lähteen päästä.

Kiitos vaan! Lämppäreistä ei ole tietoa, mutta mainitsemasi performanssi voisi todellakin keventää muuten raskasta tunnelmaa. Ja jätä ihmeesä ne työt ja ryhdy hipiksi. Ei huolet paina.

Näin ensimmäistä kertaa M:n livenä 8.4 ja ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi!! Kiitos!

Ole hyvä.

Tosi kivis piisi! Vähän turhan suora nailgunner-rippaus kumminkin. Toivoisin teidän tekevän hieman enempi oman kuuloista materiaalia. Silti hyvä. Niin. Jee. Cool. Wau. Urk. Prööt. Kiitos.

Kiitos terveisistä. Siis puhutaanko tässä siitä lemiläisestä demobändistä? Pitääpä oikein kuunnella, jos kavereiden nauha sattuu tulemaan vastaan.

Tervehdys! Oli ihan pakko tulla tänne asti valuttamaan sydänverta,joten käydään asiaan. Kävin tässä viime lauantaina caribialla kuuntelemassa Kotiteollisuutta ja Viikatetta. Te olitte allekirjoittaneelle tuntematon bändi, mutta kuinkas ollakkaan, Kotiteollisuuden kuuntelusta ei meinannut tulla mitään koska päässäni soi Takatalvi! Teillä on rehellistä, “simppeliä” metallia ilman turhia krumeluureja, ja se lämmittää allekirjoittaneen sydäntä ihan pirusti. Ja lukiessani nyky-tilannettanne (oma levy-yhtiö ym.), päätin sanoa rohkaisevan sanan; älkää lannistuko. Elämä menee usein enemmän kuin vähemmän päin persettä, mutta jos tähän asti olette päässeet ja taloudellinen tilanne vain suinkin antaa myöden niin ei ole mitään syytä lopettaa tai edes hidastaa tahtia. Ja Kurimus on pyörinyt levykarusellissa maanantaista lähtien. Näin sivuhuomautuksena. =) Kiitos ja ensi keikkaan.

Tervetuloa Mokoma-musiikin ystäväksi. Ja kiitos kehuistasi. Onhan tämä meidän ura ollut sellainen Hollywoodista tuttu “ruma ankanpoikanen” -tarina. Siihen joutseneksi kasvamiseen menee vaan aikaa. Olemme tällähetkellä “ruma, hontelo ja epäsuhtainen vesilintuteini” -vaiheessa.

Marko kun näyttää tommoselta hipiltä niin käyppäs tuolla -> http://www.growyourownshit.com/users/El%20Josebel

Ei osunut. Tehdään nyt selväksi, että vaikka näytämme hipeiltä, emme harrasta huimausaineita. Marko ei edes juo viinaa.

Mitä olette mieltä sellaisesta legendaarisesta suomalaisesta hardrock bändistä nimeltä Peer Gynt?

Peer Günt saa kaljan maistumaan.

Jos ex-mafian Anssi kasvattais parran ni sehä ois ku Hyrkäs!

Oha se varma.

Kuisma: Hevin Antero Mertaranta!!!

Kuisma vastaa: En ymmärtänyt, mutta jos tuo oli kehu niin kiitos. Jos taas vittuilua niin haista ite. Ja jos tuo on absoluuttinen totuus niin tapan itseni.

Oisko töitä tarjolla?

On, muttei täällä vaan täällä.