Ajattelinpa kysäistä semmoista asiaa kun keikkailun taloudellinen puoli. Paljonko Mokomalle jäi täppiin esim. Pakkahuoneen keikasta? Pääsymaksuistahan kertyi 18 000e. Jonka jaoitte sitten 5 orkisterin kesken. Ottavatko järjestäjät tästä summasta omansa vaiko tyytyvät siihen, että 1500 ihmistä juovat keskimäärin pari 3.5e tuoppia, josta kertyy 10700e summa? Jos ei ottaneet niin oman veikkauksen mukaan kt jäi 8ke te ja viikate saitte 4ke ja klubilla soittaneille bäindeille jäi tonni per bändi. Mitenkäs tuo rahan menopuoli rakentuu? Verot, henkilökunta-, matka-, viina- ja hotellihotellikulujen lisäksi?

Ei pidä paikkaansa. Kotiteollisuus vei kaiken ja muut bändit maksoivat omat lippunsa Pakkahuoneelle.

<hint>Kait työkin piätte sellasen ennakkokuuntelun ennenkun se uus levy ilmestyy… niinkun esim. Loosessa tai jossain muualla!?</hint>

No katsotaan. Ideaa kypsytellään. Trio Niskalaukauksen kokoisen bändin ennakkokuuntelun toki ymmärtää, mutta meidän hommat ei kuitenkaan ole ihan niin isolla. Itseasiassa ei siellä päinkään.

the kovenant rokkaa, pakko todeta. kaikkea hyvää teille pojat.

Pojat… Heh, kiitos! Ja totea ihmeessä. Et ole vallan väärässä.

Nyt kun Niskalaukaus ja Kotiteollisuus myyvät platinaa ja saavat mainetta ja kunniaa myös valtavirtamedioilta niin onko Mokoma-leirissä tullut mietittyä että jospa mekin…? Voin nimittäin sanoa että notgonnahappen tuollaisella musiikilla. Ja se oli kehu ja kohteliaisuus. 🙂

Kiitos vaan. Että “don’t quit your day jobs”?

Kukas orkesterin edustaja näihin tyhmiin kysymyksiin yleensä vastailee?

Yleensä kitaristeilla on eniten aikaa, hippejä kun ovat. Vastauksissa ei kuitenkaan tieten tahtoen esitetä yksittäisten henkilöiden näkemyksiä, vaan vastausvuorolainen yrittää muotoilla lausuntonsa Mokoma-kollektiivin yhteisen kannan mukaiseti.

Sooloileeko Tilu-Tuomo Vainotussakin, vai onko asialla Kuisma?

Sekä että.