Julmaa tuollainen ‘tarvitset DivXn’. Koska minähän en sitä saa. Prkl. Voin vain tyytyä kuuntelemaan komeaa biisiä WMAlla. Olisi helvetin kiva, jos kaikesta ei tehtäisi niin vaikeaa.

Olemme pahoillamme. Halusimme vaan että edes joku näkee videon. Ymmärrämme katkeruutesi, mutta olisiko ollut parempi, että kommunistisen tasa-arvon nimissä kenelläkään ei olisi saanut olla mahdollisuutta videon näkemiseen?

Älytön hitti tuo Haudan Takaa! Eihän tässä malta levyä odottaa!

Ei ole enää montaa päivää. Kärsivällisyyttä.

Laittakaa ihmeessä niitä videoita sinkkujen jatkoksi. TVssä on niin kovin harvoja ohjelmia joissa niitä voi nähdä ja niissäkin näytetään yleensä kaiken maailman hilipatihippan -videoita. CDSn jatkona olevat videot ovat äkkiseltään ajateltuna paras mahdollinen jakelukanava, saavuttaa ainakin reilun yleisön ja tuo muutenkin mukavasti lisäarvoa sinkulle. Vai onko ongelmat tuotantopäässä vai täh? p.s. no ei tuo nettijakelukaan huono reitti ole.

Siinä on sellainen ongelma, että emme ole tekemässä myyntisinkkuja. Ja mitä digitaalisen videon levityskanavien hyvyyksiin ja huonouksiin tulee, niin sivullamme käy päivässä enemmän kävijöitä kun mitä myyntisinkkua menisi kahdessa kuukaudessa. Siitä voi vetää jotain johtopäätöksiä, jos vaan joku osaisi.

Kukahan mahtaa olla tuo hemmo tuossa uudessa videossa, joka laittaa poikaa penaaliin? Ja kuka laitetaan penaaliin? Marko? terv: Argath

Penaaliin laitetaan kertojaminän omatunto. Ja hemmohan on tietenkin Ville-Veikko Kertojaminä.

voisko meitä Omenan käyttäjiäkin sen verran ajatella, että sais ton videon esim. QuickTime, Real Media tms. formaatissa? ahistaa kun ei pysty tota kattoo.

Rakas 1% sivustomme käyttäjistä, teille on tulossa tässä lähipäivinä ihan ihka oma linkki ihan ihka omaan DivX-kodekkiin.

Kukas tuossa Haudan Takaa -vilimissä esittää The Ruumista? … Nyt sen Hessun oikea kohtalo tiedetäänkin. Heh heh.

No heh heh. Ruumista esittää tietenkin kertojaminän omatunto.

Haudan takaa on hyvä biisi, videokin on vitin hieno. Että sillä lailla. En malta pysyä housuissani. Uus levy sais jo tulla. Jos on onni matkassa, niin pääsen iltamaanne 22.5. Onko vielä muuten selvinnyt, että onko hän joka ei koskaan lepää puolella vai vastaan?

Mokoma-kollektiivin suhde satu- ja/tai jumalhahmoihin on neutraali. Eli mitään ei ole selvinnyt. Pieniä epäilyksiä ona tietenkin aina ilmassa.

Te ootte kuulemma Metalliliitossa haastateltavana 2.5 tullaanko haastattelunne yhteydessä kuulemaan jälleen yksi biisi tuolta uudelta albumiltanne?

Eiköhän siellä uusi Mokoma soi useammankin biisiin voimin.

Minkalaista musiikkia Marko kuuntelet kun olet vihainen/rauhallinen?

Heviä.

No voihan helevetti että oli kova veisu tuo Minä Elän! Ei voi kuin sanoa, että kylläpä odotan sitä uutta levyänne. Ottaako joku Airon Musiikki milloin ennakkotilauksia levystä?

Kiitos. Ja kysymääsi asiaanhan saat vastauksen Airon Musiikista.

Synnyin vuonna 1989, aloin kuuntelemaan “metallia” 6-vuotiaana, kun minua kymmenen vuotta vanhempi veli antoi Obituaryn murhaavan voiman viedä sydämmeni noille synkille teille. Tuosta lähtien olen ollut ns. musiikki-addikti. Vuonna 2002 sain omiin pikku kätösiini levyn Valu. Mielestäni tuo levy oli melko keskinkertainen, ehkä jopa turha, mutta jotain hienostunutta siltäkin löytyi. Ajattelin, että pienellä jalostuksella tälläkin, MokomAksi kutsutulla bändillä, olisi saumoja johonkin suureen. Viime vuonna ollessani 14-vuotias ostin Kurimus-levyn. (Vain luoja tietää miksi… Ehkä olin kuullut jostain sen olevan kohtalainen.)Kotiin päästyäni menin huoneeseeni ja tyrkkäsin kyseisen levyn levypesään ja uppouduin seksikkääseen nahkatuoliini. Suuni loksahti auki, karvat nousivat pystyyn, silmät pyöri päässä ja tärykalvot tunkeutuivat takaseinästä läpi. Olin kohdannut jotain uskomatonta. Jotain sanoinkuvailematonta. Pääni alkoi hiljalleen nykiä musiikin tahdissa, kuin huippu ravihevosella, sen yrittäessä saavuttaa huippunopeutta ja olin edelleen shokissa. Levysoitin naksahti levyn loppumisen merkiksi, mutta jäin vain istumaan siihen paikkaan hiljaa. Koetin hengittää, mutta se tuntui lähes mahdottomalta. Nakkasin salamana levyn soimaan uudelleen ja heti alkutahtien aikana olin jälleen shokissa. Myöhemmin (alkujärkytyksestä selvittyäni) olen mielessäni liittänyt Kurimuksen kaikkien aikojen suomalais-levyjen top-3:seen, KTn Kuolleen Kukan Nimen ja Niskalaakin Itku Pitkästä Ilosta. Nyt on käynnissä uusi vaihe. Ylihuomenna olen 15 ja suorastaan valvon öitä odottaen tulevaa levyä, kuin kuuta nousevaa. Mielessäni on myös kuitenkin käynyt se kaikkein pelottavin aate; entäpä, jos seuraava MokomAn levy onkin pettymys… Kuitenkin, kiitoksia aivan kerpeleesti tähänastisesta tuotannostanne!

Olipas siinä nuorella miehellä/naisella paljon asiaa. Uusi levy ei ole pettymys. Ainakaan minulle.

Minä päivänä esiinnytte Provinssissa?

Ei muuta kun Provinssirockin internet-sivulle leikkimään salapoliisia.

No perkele, on pojat tehneet taas hyvän biisin. Jyrää ihan tautisesti ja Hanneman/King soolo kruunasi kokonaisuuden. Ja on hieno homma, että annatte näitä ilmaisia biisinäytteitä. Hyvä Marko ja pojat! T:Juice.

Kiitosta vaan Juice!

[kuvalinkki] – Siinä on kyllä sormi osunut oikeaan kohtaa, vai mitä?

Hehheh, sormi osoittaa Markon kelliä.

Moe!Hienoa menoa keikoilla ja matsku senkun vaan paranee entisestään eli helvetin hyvään suuntaan ootte menossa.Ei muuta kun tsemppiä koko porukalle ja katse kohti euroopan valloitusta Jeah!!T:J

Tattis J!

Janne, lisääs historiikkiisi myös legendaarinen Leo & the boys!

Selvä.