Miten helwetti työ jaksatte vastata näihin kysymyksiin? Ja kuka näihin vastaa? Kiitos kuitenkin kaikkien fanien puolesta ahkerasta ja mieltä rauhoittavasti ihailija-ystävällisyydestä!

“Yleensä kitaristeilla on eniten aikaa, hippejä kun ovat. Vastauksissa ei kuitenkaan tieten tahtoen esitetä yksittäisten henkilöiden näkemyksiä, vaan vastausvuorolainen yrittää muotoilla lausuntonsa Mokoma-kollektiivin yhteisen kannan mukaisesti”, vastattiin tuossa alempana. Hyvinhän näihin jaksaa vastailla, kunhan ette paljoa enempää samoja kysymyksiä kysy.

Onko uudella levyllä yhtäkään hieman rauhallisempaa biisiä à la marjat tai silmäterä? Meikäläinen kun tykkää tuollasesta vähän herkemmästä.

Kyllä siellä melodiaa, vaihtelevuutta ja herkkyyttäkin riittää, ei pelkoa. Mutta myös grindiä ja siantappohuutoa.

Mihin on kadonnut tuomon hieno flying-v? Helsingin keikalla kaulassa killui joku ihan toinen skebatus.

Gibson ei ole kadonnut minnekään, mutta keikoilla vedetään tästä lähtien ESP:n kitaroilla.

onks muut biisit uudel levyllä yhtä hyvii ku “haudan takana” vai valitsitteko te vaan parhaan ja teitte siitä videon?

Eihän me levyn kirkkaimpia helmiä ilmaiseksi jaella.

Uuen videon perusteella ootte näköjään ainoa Jööttepori -meteliä suomeksi laulava yhtymä. Mutta eihän siinä, loistavaa on meno. Vielä kun jaksas levyä oottaa…Les Paulit on hienoja.

Jööttepori? Ei myö tahallaan, eikä varsinkaan mielellään.

Mitä mieltä olisitte kokoonpanosta: Laulu-Jon Tardy (Obituary) Rummut-Danny Carey (Tool) Basso-Cliff Burton (Metallica) Kitara-Petosalmi (Niskis) Rytmi kitara-Trevor Perez (Obituary) Tuotanto/Miksaus-Trent Reznor (Nine Inch Nails)

Onko se Jarkko ite kun kirjoittelee?

Nyt jätkät ihan rehellisesti: Kyllästyttääkö kun teitä kehutaan täällä ihan jatkuvasti?

Eipä juuri, joskus ihmetyttää vähän.

Onko studiosta tulossa kuvia josta voisi hieman vakoilla käytettyä laitteistoa? T:||Fragile||

Kattava studiopäiväkirja valokuvineen on tulossa.

Kun nyt on tullut katseltua ja kuunneltua tuota uutta videota, ja vilkaistua täältä selvitystäkin, on se herättänyt mielenkiintoisen tunteen. Vaikka olen omatunnoltani teoiltakin suht’ puhdas pulmunen, voin hyvin samaistua biisin kertojaan. Pelottavaa, mutta hyvä juttu. Pidän musiikista joka herättää tuntemuksia. Toivottavasti tuleva julkaisu sisältää vastaavanlaisia tuntemusten aiheuttavia elementtejä enemmänkin. Odotan entistäkin enemmän, taitaa tulla mahtava lätty?

Vähän ollaan jäävejä ottamaan kantaa lätyn mahtavuuteen. Ite tykätään kyllä.

Olen soittanut vuoden pari kitaraa eikä vieläkään ole selvinnyt, kuinka kitaralla tehdään ns. jynk-ääni (Niskalaukaus-malliin)? Sähkökitaralla siis? Voiko sen tehdä akustisella? Mieluiten vastaus niin että maallikkokin ymmärtää;0… Kiitos jo etukäteen!

Jynk-ääni akustisella… Hmm. On hankalaa, kun ilmeet, äänensävyt ja eleet eivät välity tekstissä. Tämähän voisi olla vaikka huumoria. No, sanotaan varmuuden vuoksi vaikka näin, että kämmensyrjässä on jynkin salaisuus.

KUISMA ON JUMALA! (Ps. Kiittämys tabulatuurien työstämisestä)

Tais tabulatuurit kelvata.

Ai niin! Milloin tuon tulevan levyn voi ostaa/tilata ennakkoon? Lähinnä nettiä tarkoitan. Vai tuleeko kysymäni Airon Musiikista?

Päättelyketjusi oli täydellinen, tarvitset vain ripauksen itseluottamusta.

…Jatkoa. Asiaa tällä nuorella (miehenalulla) kyllä riittää… En vain tohdi tukkia serveriä. No mutta pahimmasta pettymyksen pelosta pääsin, kun sain aikaan lievän sekasorron sukujuhlissa luukuttaen Minä elän!-kappaletta koko 400watin teholla. Ei ole aikoihin Metalliliitossa kuultu mitään noin komeaa riffittelyä! (Lähes Slayerin hävyttömän hyviä saundeja läheltä liippaavaa kitara jyystöä!) SUURI KIITOS JA SHOW MUST GO ON!!!

Eipä kestä, tästä jatketaan.

tulkaa joskus uudestaanki pellavarockiin !

Ensi kesänä pitää varmaan tulla asiakkaaksi.

Kiitos Kuisma vesipullostasi Pakkahuoneella 9.4. monta litraa siedän…

Kuisma on jumala.

Sellaista vain, että kukakohan teistä neroista sen keksi, että nyt poijaat vedetään rässiä seuraava levy? Ja oliko muut yksimielisiä idean toimivuudesta? Tällaista tänään, -jooseppi

Kliseistä tai ei, tuollaisia ideoita ei “keksitä”. Kyllä niihin yleensä ajaudutaan hyvinkin epämääräisten vaiheiden jälkeen. Ensimmäinen selkeästi speed metalliin kallellaan oleva riffi taisi olla Seitsemän sinetin takana -kappaleessa, johon silloinen rumpalimme Raikko tarjosi tuka-tuka -komppia. Samaa sorttia syntyi sittemmin lähes levyllinen.