Minä olin katsomassa teitä Caribiassa ja tuota VOI SAATANA!! niska oli solmussa ekan biisin jälkeen… Se oli eka kohtaamiseni teidän orkesterinne kanssa “Kasvan”-sinkun jälkeen ja otin kyllä kunnolla turpaan. Tulen joku kerta ottamaan uudestaan. ei moni suomalainen vedä noin RUNTTAA vaikka väittää… tattis t: Kelando

Kiitos kiitos, Kelando.

On tainnut joku muukin joskus tutustua tuohon Hans Biedermann:n Suuri Symbolikirja -teokseen. Opus toteaa paholaisesta, että keskiajalla sitä kuvattiin muun muassa viekoittavaksi “tämän maailman ruhtinaaksi”. Lisäksihän niissä teidän tikkusaskeissa oli se kukon symboliikka lainattu samaisesta teoksesta. Vaan eipä se mitään, on tuon kirjan äärellä varmaan tehnyt ahaa-elämyksiä moni muukin kotimainen metalliretkue 🙂 Kertokaa muuten jotain tuosta vaalealla pohjalla olevasta Hiljaisuuden Julistaja -kuvatuksesta. -Metallihippi#1

Heh, sellaisia ne metallihipit on. Taiteilija Pirinen nimesi tuon mainitsemasi kuvion “Pahuuden siiviksi”. Lisäksi kuvio muistuttaa hieman M-kirjainta, joka taas on erään suomalaisen metallibändin nimen alkukirjain.

Mitä wittua?

En tiedä.

Antaakeha paukkua sitte deathroitissa oikein hylsyittäin, että saahan hyvä keikka!

Sovittu.

En ole Jarkko Petosalmi vaikka häneltä vähän näytänkin, mutta se olikin piilowitsi. Vaihdetaan kokoonpanoon hänen tilalle vaikka Hanneman. Ja nyt ihan oikeasti: mitä mieltä Tardy/Carey/Burton/Perez/Hanneman?

Melkoista spekulointia. Kovia jätkiä koko porukka.

Kämmenselästäpä hyvinnii, mutta tarvitaanko tuohon magig jynk-äänen mitään erikoiskalustoa (siis sähköttimellä)?

Sähkökitara ja säröä, siinä se.

Esitetäänkö Haudan takaa-videota esmes Levyraadissa tai Top40ssä?

Toivotaan.

SAATANAN KUISMA! (Edelleen kiittämys tabeista. Myös hellyttävän hyvistä ja seikkaperäistä Kotiteollisuuden Kuolleen kukan nimi-tabeista)

No kiitos vaan.

Mikä siinä on, kun ennen en tykänny Trashista tippaakaan, mutta sitten tuli Mokoma. Nyt kun olen yrittäny tutustua Trashiin, niin eihän muut bändit yllä teidän tasolle esim. Exodus, Slayer.. siis mun mittapuun mukaan (nyt muuten joku nauraa.) Mokoma on liian hyvää ollakseen Trashia!! Vai kuuntelenkohan musiikkianne vain sinivalkoisten kuuloluiden läpi? Silti, kiitos jos etukäteen uudesta levystä. Jukkis.

No ehkä se johtuu siitä että musiikkimme ei ole tyylipyhdasta pieksentää, vaan mukana on myös muitakin elementtejä, melodioita ja sen semmoisia.

Ei perkele, että ootte tappava livebändi! Mä mitään kysy, mä vaikenen.

Kiitos.