Terse! Koskas varmistuu minä päivänä esiinnytte Tuskassa? Oliskos toivoa saada teikäläiset sinne saman päivänä kuin Kotiteollisuus?

Tsekkaappas festareiden sivuilta. Me mitään tiedetä.

Latasin Hiljaisuuden julistajan näytteen, sillä koko kappaleen lataamiseen olisi kestänyt minun yhteydellä liian kauan. Uskomattoman mureat bassosoundit ja kitara vallit, mutta äänenlaatu huono. Annalan laulusta ei saa mitään selvää ja muutenkin äänessä on vikaa. Pelkäänlö suotta että se kuulostaa myös levyllä tällaiselta?

Mulla oli sama ongelma vuonna 1989, kun kuuntelin ensimmäistä kertaa Obituarya; sanoista ei meinannut saada millään selvää. Sellaista se elämä on.

Mie en pysty ennää nukkumaan yöllä, kun yritän nukkua nii tuon Hiljaisuuden Julistajan soolo tunkee päähän ja moshaan itseni hereille. Tilu-Tuomo on vastuussa unilääkkeideni hinnasta!

Tuomo peeveli. Sen se sitten meni tekemään.

Sellasta ajattelin kysyä, että olisko mitänkään mahdollista joskus suunnata sitä Mokobiiliä Rovaniemelle asti. Oulussa kai olette jo käyneet, siitähän laskettelee melkein vapaalla loput matkasta. Kemin kohdalla heinää kenkään (ettei liikaa erotu alkuasukkaista) ja korkki auki (sama syy). Lupaan mobilisoida keikalle jokaisen tuntemani heviurpon. Siis 6 lippua käytännössä jo myyty. Jos ei tu mitään, niin sitte ei. Tyydyn itkemään itseni uneen Slayerin vinyylejä kuunnellen. Voi sitä ihmiselon KURIMUSTA! Tervetuloa!! (Vaikka sitte vain turisteina)

Kuuden lipun lipputuloilla ei ole varaa ajaa Rovaniemelle, ellei lippujen hinnat sitten ole 1000e/kpl, jolloin tulemme lentäen.

No nyt vakavaa asiaa. Olen aloitteleva kitaristi ja tarviis tietää millaisilla vehkeillä vois ruveta soittamaan ns. metallia? Kitara on,mutta entäs nämä kitara säröt? Millä ne saadaan aikaan, kun vaikka mitä tekis niin aina kitaran ääni kuulostaa The Crashiltä!

Buhahahaaaa! Nauroin itseni kipeäksi luettuani tuon loppukaneetin. Joo, käyppä vaikka muusikoiden.net’issä lueskelemassa aloittelevien metallikitaristien viestiketjuja. Sieltä löytyy kaikenlaista infoa. Mitään sääntöjähän kamojen suhteen ei todellakaan ole, mutta tallahumbuckerilla varustettu kitara ja high gain -vahvistin on turvallinen alku.

Lohdutukseksi Saikkoselle: Sie oot komeempi ku Aalto. Mutta Annala on komein!

Kerro jotain uutta.

Tere taas! Mitenkäs käynee noiden levyltä poies jääneiden veisujen? Tyrkätäänkö ne vähin äänin veneeseen ja laithethaan mänemään Tuonen joen pauhuihin vai julkaistaanko ne kenties mahollisesti joskus jollain musiikkitallenteella? T: Hördi-Plrd´ri

Saas nähdä. Jää hyvästi pistetään ihan palasiksi ja äänitetään uudelleen ehkä joskus. Uusi Aatami, uusi Eeva on ehdottomasti bonusmateriaalia tuleville äänitteille.

Jokos tulevan levyn (mahdollinen toki, mutta minun spekulaatioideni mukaan jopa todennäköinen) listamenestys jännittää? Itse ainakin haen levyn kaupasta ihan ilmestymispäivänä.

Vähän jännittää nyt tässä kyllä.

Onnistuisko keikkacover Slayerin New Faithista? No kyllä onnistuu, onnistuu onnistuu! Jos ei muuten, niin banaanilla!

No ei.

Nyt niitä lyysejä saatville! Kesä tulee ja entisestä paidasta jo helma riekaleina! Mistä sais kukkokuteen? T. Sulevi

Kukkokuteiden kanssa on hiljaista. Kaik on mänt. Uutta designia on tulossa toukokuun keikkoihin mennessä.

Terveiset. Mac käyttäjille ja varsinkin 9 käyttiksen kanssa operoiville: Jos Haudan Takaa näkyy mutta ei kuulu, kuten minulla oli pitkään ongelmana divX-härpättimistä huolimatta, niin divX doctor toi avun. Löytyy googlen avulla ja on shareware. Sillä .avit .moveiksi ni jo lähtee. Mokomalle isot kiitokset jakamisesta ja hyvistä tunnelmista. -K-

Kiitos vinkistä!

Säälit hei en halua olla töykeä, mutta ihan vakavasti mitä mieltä tosta kokoonpanosta? (Jotain muuta, kuin kovia nimiä, mutta missäs me tässä ollaan!

No mitä haluat kuulla? Listasit muutaman toisilleen ventovieraan, ja metallimaailmassa kannuksia keränneen muusikon, jotka soittavat sellaisia intsrumenttejä että voisivat perustaa bändin. So not. Ei nyt jaksais analisoida.

Hiljaisuuden julistaja potkiipi ankarasti persiille! Malttamattomana odotan uutta lättyä. Hullun hauskan kuvakimaran olitte taas vääntäny ja jos niitä 5150:ia on liikaa niin mulle kyllä yks kelpais! Keep up the good work

Tattis.

Kiitos kaikesta ja hjuvaa jatkoa! -Julmettu-

Ole hyvä, ja hyvät suvunjatkot sinnekin!

SAATANAN KUISMA! (Se kuuluisa kulttibiisi Punainen Kuisma…) Ei sovi unohtaa Saikkosta! TUKU-TUKU-TUKU-TUOMO!!!(TakaTuomo)….

Rauhoitu!

Voi helwetti. Ajattelin pistäytyä Deathroitissa Lutakossa jamittamassa teidän tahtiin, mutta perkele! Liput 15e päivä ja kolmen päivän lippu 22e, eikä siellä kuitenkaan tulisi käytyä kuin teitä katsomassa… Eli onko mitään muita mahdollisuuksia nähdä teitä kesällä Keski-Suomessa? Tiedän: tee kuten me ja käy katsomassa plääplääpläää….

Tee kuten me ja käy katsomassa plääplääpläää…

Tuossa uudessa videossa on kyllä ihan liikaa tuota Markon pärsttää kun sitä ei paljoa kiinnostas kattella. Muu orkesteri olikin sitten edustettuna ihan hyvin vaikka vähän kauempaa ois saanu näkyä tai sitten jonkun sumun takaa.

Minkä ihmeen sumun takaa? Sitäpaitsi pari kysymystä ylempänä eräs toinen palautteenantaja on sitä mieltä että Marko on komein. Ota tästä nyt selvää.