kiitos hyvästä levystä!…oisin kysellyt että mistä niitä mokoman huppareita pystyy tilaamaan?……onko muuta nettisivua kun airon musiikki?

Huppareita saa muutaman viikon kuluessa nimenomaan Airon musiikista.

Hyvää Nimipäivää Marko-Setä! T: Pieni Pojankoltiainen

Kappas, terveiset välitetty. Ja onnittelut päivitysosastonkin puolesta tänä suurena päivänä.

Tulipahan sitten tilattua uusi levynne!!! -Julmettu-

Oikea meininki! Airon musiikki ottaa vastaan ennakkotilauksia.

helevetin hyvä biisi ja video toi haudan takaa, kyllä on komeaa meininkiä.

Kiitti.

Onko kenties tulossa lisää kiertueita lämppäreitten kanssa(kuten tuo ed. Veen ja KT:n kanssa)?

Lämppäreitten, heh. Joopa joo. Lisää keikkoja samalla porukalla ei ole tiedossa.

Mites toi teidän tekniikka jaksaa teidän kanssanne reissata kun olette tuollaisia velikultia?

En ymmärrä kysymystä, mutta hyvin vaikuttaisi Miitri “Metric System” Aaltonen viihtyneen porukassa.

Tutustuin musiikkiinne vast äsken ja kyllähän mar kolahti. Nyt pitäis hommata teitin uusi levy ja paita, jos niitä tulee XXL:ää tai isompaa. Tuleeko? Paree olis, että mahtuu isoille suomijässiköille.

XXL-koon paitoja ei valitettavasti paitatoimittajaltamme löydy. Aika reilu on tuo XL:kin, toivottavasti mahtuu.

Hei teille kaikille MOKOMILLE !! UUSI MOKOMA on myynnissä viikolla 20(12.5.2004) Hitsi vie että myöhästy tosta ÄITIENPÄIVÄSTÄ. Osta ÄIDILLE se unohntunut ‘ruusu ‘ ja UUSI MOKOMA silloin 12.5.04. Laittakaa vaan rohkeasti niitä ennakkotilauksia .Paitojakin varmasti on tulossa,joten tarkkailkaa kotisivujamme.
Aurinkoisin Musiikkiterveisin Marketta Airo
Airon Musiikin (Äiti)

Kiitos terveisistä. Silloin on parempi totella, kun äiti käskee. Eli Airon musiikin verkkokauppaan vaan joka iikka.

Voiskohan mistään saaha teijän logolla varustettuja naisten t-paitoja?kovasti mie sellasen haluisin enkä tuolla aironmetalli sivuilla huomannu et olis saatavilla.tulkaahan syksyllä uuestaa monarille soittamaa ni saahaa seki tila taas täytee porukkaa.

Todella hienot uudet tyttöpaidat ovat parhaillaan painossa. Monarille ei olla tulossa, mutta Airolta paitoja tulee varmasti saamaan.

Moi, katselin Haudan Takaa videon ja sehän oli erittäin mallikas teos. Aika yksinkertainen tosin, mutta siisti. Biisi oli hieman erilainen kuin mitä oon aiemmin kuullut, mutta todella hyvä. Oli vain yllätys kun bändi joka yleensä tykittää kuin kolme Reign In Bloodia yhteensä soittikin näin “kevyttä”. Terveisin Juice.

Ja uudelta levyltähän löytyy vieläkin kevyempää. Mutta myös helvetisti rankempaa.

“Kotimatkalla poiketaan studiolle Hämeenlinnaan. Saksan Janne on tehnyt viimeisimmät miksaukset, jotka ovat tietenkin loistavia. Yritämme keksiä miksauksista kuitenkin jotain vittuiltavaa, että sunnuntai-ilta kääntyisi maanantaiaamuksi.” Nyt on sitä kommenttia tullu tuosta Hiljaisuuden todistajan huonosta äänenlaadusta, voitte ainakin mennä vittuilee äijälle että miksaukset on vituillaa, hehe. Ja kiitos ja kumarrus biisistä Haudan takaa on nimittäin saatanan kova ralli…ei kai poikia haittaa jos vedän sen MP3:ksi koneelle jollain paskalla softalla, ettei tartti aina musavideota katella. Vielä kun pääsis jotekii Niteen 19.5 kattoo teiän keikkaa.. harmi ku on viel 6 kk alaikäinen. -PekkerSon

Hiljaisuuden julistajan soundi täsmälleen sellainen kuin haettiin. Tai oikeastaan muutaman pykälän parempi. Omaan käyttöön materiaalia voi kopioida miten huvittaa.

sulle joka heitit martikaisesta läppää,haista paska.yx suomen parhaista lyyrittäjistä!Mokomalle/annalalle hyvä meininki,jatkakaa samaan malliin! t:pihlajanmarja

Sinullakin on mielipide, mutta vastedes voitte esittää keskinäiset paskanhaistatteluviestit jossain toisaalla.

Nyt kun kaikki jaksavat kysellä kitaroista ja bassoista ja alusvaatteista niin onko teillä diili ESP:n kanssa?

Kyllä kai sitä voi diiliksi luonnehtia. ESP:n kielisoittimilla soitellaan vastedes.

Eihän tuohon uuteen levyynne tule mitään säälittäviä ja rehellisten kuluttajien elämää vaikeuttavia kopiosuojauksia? Samaan hengenvetoon veikkaan, että uusi levynne löytyy julkaisuviikolla ainakin top 20:stä ja todennäköisesti top 10:stä. Jos ette ole huomanneet, niin te olette nyt aikamoisessa nosteessa, kuten koko suomalainen metallikin. Loppuunmyytyä kiertuetta, juttua jopa valtakunnan päälehdessä ja uutta biisiä imutettu niin maan perkuleesti. Luonnollisesti sekään ei haittaa, että uudet biisit ovat perkuleen loistavia. Lopetan perseennuolentani toivomukseen, että heittäisitte joskus keikallanne koverina Deathin Flesh and the power it holdsin. T:Jussi

Kopiosuojauksia ei levyyn tule. Listasijoitusten miettimisen jätämme levy-yhtiömme huoleksi.

kumpi on parempi rääkymään, make tai tupe? kumpi pikkaa nopeampaa, saikkonen vai aalto?

Bändin keskinäiset Heavy Metal tieto & taito -mestaruuskisat ovat valitettavasti vielä pitämättä.

Siis ettekö te oikeasti tiiä enempää tulevista keikoista kuin mitä tossa näkyy? -Julmettu-

Festarikeikathan tuosta listasta vielä puuttuvat, koska järjestäjät haluavat tiedottaa itse esiintyjistään ensimmäisenä. 14 uutta päivämäärää sinne on kuitenkin tulossa, joten teillä on oiva mahdollisuus nähdä meitä kesällä kyllästymiseen asti. Useimpien festareiden sivuilta voi jo nyt käydä kuikuilemassa, josko kuulumme esiintyjälistaan.

Tulukaa ny Eänekoskelle, ku täällä on ihan saatanasti teijän (so called) faneja! Ja täältä saa viinaa… Myös kaupungin erään suvun kuuluisa “memu”-juoma on herroille etuoikeus! Tänne ja het!

Myö mennään mihin mestari Janne Tokola Dexviihteeltä meidät käskee.

Elekää helevetissä nyt niin tosissanne sitä äänenlaatu juttua ottako! Olisiko näillä valittajilla vika vaikka tietokoneen kaiutimissa?

Me otamme kaiken tosissamme.