terve! ootteko kuullu Killswitch Engagea? ei niin kauhean paljon eroa mokomasta imo.. [korporaattilinkki poistettu] Mut haudan takaa on parempi biisi ku tuo!

Ei ole tuttu bändi, mutta onhan tuossa jotain tuttua.

Luvatkaa karjut yksi homma: Älkää KOSKAAN päästäkö Martikaista tuottamaan MITÄÄN teidän juttuja! Se mies sitten muuttaa kaiken hyvän paskaksi. Esimerkkeinä: KT, Niskalaukaus…. Sovitaankos niin? Raivola Rysäpöksy – parempi ko ilmanpöksy sanova usiammat

Katsos, sinullakin on mielipide.

HelekutinHelekutti! Menin sitten lataamaan tuon Haudan Takaa ja löin tulille.. Nyt sitten tärisen “kananlihahorkassa” täällä toimistolla.. Ei edes villapaita auta! Jonniinäkökoset “parental Advisöryt” pitäs teitin laitta tohon lataukseen! Vaikkas “Mieletön Hitti” -varoitus: “Aiheuttaa kuuntelijassa jokaisen karvan ylösnousemuksen..” Mahtava biisi! -Arwi-

Heh, siitäs sait.

Tulukaa Eänekoskelle!

Miksi?

Uutta levyä odotellessa katsoin tuon Kurimuksen preview-videon sivuiltanne. Nauroin niin saatanasti: “Ihmiset sekosivat, kun kukko tuli tunkiolle!” HAHAHHAHA!

Huumoria. Se on hauskaa.

onks teillä basistia ollenkaan???

Miksi “orkesteri”-alasivulla ei ole herr. basso basasta? Mie halluun Santun!

millo santun kuva lisätään “orkesterin viihdetaiteilijat” -galleriaan? miul olis pari laatukuvaa ehdolle. terveisin ihailija pariisista

Santtu on bändissä toistaiseksi keikkabasistikiinnityksellä. Tämä on molempien osapuolten yhteinen päätös. Katsotaan sitä suhteen virallistamista pikkuhiljaa.

Deathroitissa on oikeasti liian kovat hinnat, jos menee katsomaan paria bändiä, kuten minä!

Ok.

Tuossa joku kommentoi Hiljaisuuden julistajan äänenlaatua. Itse olen kova Mokoma-fani ja olen hänen kanssaan osin samaa mieltä! Minä elän! kuulosti paljon paremmalta. Mutta eihän siinä mitään! Kiitos.

Jaa, pitänee antaa miksaaja Saksalle kenkää, vetää masteroija Jussilaa pataan ja ampua itseään naamaan, ihan muuten vaan.

Teitä on varmaan aivan turha odottaa Hämeenlinnaan keikoille kesän/syksyn aikana..? Viime lokakuun bakkanaali oli vitin kova, HML-ilmiö vaan näyttäytyi Metropolissa parhaimmillaan: jatkuvasti rutistaan, että kaupungissa ei järjestetä tarpeeks keikkoja, sitten kun joku urhoollinen yrittäjä ilmaantuu paikalle, jengi jurottaa situkkatuoppi kädessä vähintään 5m turvävälin päässä lavasta… Jos erehdytte tulemaan takasin, lupaan taas rokata jalka keskimonitorilla ja tuhota kaularankani ja äänijänteeni. Flessirässiä, prkl! T: Miljonääri-Sami

Meillä oli ainakin ihan kivaa. H:linnaan ei kuitenkaan ole uutta keikkaa sovittu.

Keski-Suomi tuo suomen (ei Vesa) keskisin ex-lääni. Pihtipudas tarjoaa Mokomaa loppukesästä ja on siellä joku Kotiteollisuuskin messissä. Ja Agonizerkin ja jotain muuta… www.saapasjalkayöt.com

Sinne sitten kaikki.

Tässä ex-rumpalinne Imatran keisari R.Törönen pitkästä aikaa. Täytyy sanoa että komeat on sivut. Meikäläisen selkä joutui taas puukon alle helmikuussa ja 8 viikon levon jälkeen pystyy jo kävelemään apinan lailla eteenpäin. Tuomo kehui että raidini lauloi sulosointuja uudella levyllänne hyvin tuloksin. Kun keikkanne on kesältä vedetty niin Mind Riot kokoontuu pahentamaan maailmaa taas kerran ja minä kannutan kalvot ja pellit suohon kuin ennen vanhaan. Sitä siis odotellessa. T.raikko hyvät jatkot ja menestystä uudelle levylle.

Raikko prkl. Kiitos terveisistä. Ja kaikesta. Kyl sie tiiät. Nähdään loppukesällä MR:n merkeissä äijän saunassa, mie tuon sinapit!

saahaako myö uusia paitoja ku lähette kiertään lampia?

Saatte toki, lapsikullat.

Haudan takaa kolahti kovempaa kuin isovanhempien kirosanat sieltä samaisten hautojen takaa. EeäSPeetäkin tarttunut jostain tassuihin. Kysymyksenä kysyttäköön, että missä kompleksissa ko. video on kuvattu? Lopuksi vielä kiitos kaikesta. -Ismo K.

Ole hyvä, ja kiitos itsellesi. Video kuvattiin Vallilassa VR:n vanhassa konepajassa.