Mikä on tuo pienenpieni teksti 25.4. kysyttyä -palstalla… vai vammaako Opera jälleen? No ihan sama, lättynne lähti tilaukseen. Kaksi viikkoa vielä, kaksi viikkoa!

Seittimestari vammasi. Nyt tuo teksti näkyy vähän isompana.

Pitääpä laittaa aironille ennakkotilaus, mahtava tuo Haudan takaa! Tuleekohan niitä paitoja mahdollisesti jo Deathroittiin? Kiitoksia.

Paidat ovat saatavilla rundin ensimmäisestä keikasta 14.5. alkaen.

Oletteko Saran Saattue-levyyn tutustuneet? Nygård vetää helvetillisen vierailun Ymmärrys-kappaleessa!

Saran levy on jäänyt tutustumatta. Rainerin ärjyntää on sen sijaan kuunneltu lähietäisyydeltä viimeksi viime viikonloppuna, kun käytiin hieman poikain kanssa kellarissa huutamassa ja kaljoittelemassa. On se äijä.

Kiitos!

Ole hyvä!

Mikä edes on teitin logo? Onko se tuo kreikkalais-roomalainen teksti, vaiko “pahuuden siivet” vaikka Annalan naama, vaiko….

Jos nyt oikein muistellaan, mitä koulussa opetettiin logon määritelmästä, niin mainitsemasi “kreikkalais-roomalainen” teksti on todellakin logomme.

Perkele! Kiitos teille ja Airon musiikille! Jälleen yksi levy ennakkotilattu teidän nimissä!

No perkele! Kiitos itsellesi!

Ajattelin kysyä näin tyttönä ujona noista teidän promokuvista: Miksi Kuisma(ihana pikku pallero hevinalle) on joka kuvassa taustalla??? Kuismaa saisi näyttää enemmänkin : )

“Ihana pikku pallero hevinalle” on niin ujo, että hakeutuu aina takariviin. Kuisma on varmasti myös ylpeä uudesta lisänimestään, jonka juuri rojautit miehelle ristiksi.

Kyllä se Mokoma aina jonkun paskan Slayerin voittaa.

Rienausta.

Marko osti v-talosta Soundi lehden, pitäisikö asiasta ilmoittaa 7-päivää lehdelle?

On mahtava tunne, kun ventovieraat tarkkailevat kaupassa ostoskorin sisältöä.

moi! pitää kysyä, kun tuli kinattua poikaystävän kans punainen kukko -biisin sanoista tuos yks päivä…että kun siinä lauletaan “saatanan kukko” niin onko se manausta vai lauletaanko siinä että se on saatanan (henkilön) kukko. t.Emppu

Kinastelunne päättyi juuri tasapeliin.

Olette onnistuneet.

No jaa, täytyy kuitenkin aina muistaa Markon lohdullinen rivi Lohduton -kappaleessa (löytyy Mokoman toiselta treeninauhalta): “Aina ei voi onnistua, mutta aina voi epäonnistua”.