Britney Spears paljastaa kaiken playboyssa 3 miljoonan dollarin hintaan. Millä summalla Mokoma poseeraisi kotoisessa Jallussamme? Olisi se hauskaa. Kai.

Ai että järki kädessä Jalluun? Osa orkesteristahan poseeraa aika ajoin lehden nestemäinen painos kädessään. Se saa riittää.

Nygård, Annala, Wilska- kolmikko omaa Suomen komeimmat lauluäänet!

Selvä. Meidän Marko on päässyt näköjään kovaan seuraaan.

OHO! Äijäthän vastaa asiallisesti kysymyksiin! Jos vertaa vaikka Hynyseen tai Yrjänään. Pitäisköhän kysyä jotain.. hmm.. ei vissii.. TERVETULOA KOUVOLAAN!

No oho ja kuinkas muuten? Olemme niin vellihousuja, ettemme uskalla v**tuilla edes sinulle. Muuten pelottaisi tulla Kouvolaan keikalle jonne siis nyt olemme tulossa riemumielin.

Terveisiä taas Israelin maalta ja syvä kumarrus ja kiitos uusimmasta “sinkusta” ja videosta. Juhannuskeikalle tulisi päästä kun kotomaahan saavun teitä katsomaan. TÄNKS JA KIIP ON ROKIN!

Kiitos ja terkkuja!

Onko teidän kotisivuille mahdollista lähettää kuvia keikoiltanne? siis jos ne ovat onnistuneet hyvin?

On. Seittimestari (seittimestari@mokoma.com) ottaa niitä mielellään vastaan.

Katseletteko usein aikuisviihdettä? Ajattelin vain kun Kuismalla olisi varmaan alalla vientiä…

Just just.

Pitäähän miunkin mainostaa sitten että tilasinpa kaksi kappaletta levyänne Airon Musiikista.. Taas viisas kysymys: Jos käännetään Punaisen Kukon se “Saatanan kukko”-kohta englanniksi, niin onkos se sitten Satan’s cock vai Fucking rooster ? Aivosolujaan ja seittimestarin hermoja kulutti taas -Jere-

Ei kerrota, Jere hyvä. Se on katsos sitä taidetta, monimerkityksellisiä tulkintoja ja niin edes päin.

Mites toi TEIDÄN DVD-osio? Tuleeko sellaista lähiaikoina?

Katsotaanpas nyt. Ei varmaan ihan lähiaikoina kuitenkaan. Asiasta on kyllä puhuttu, mutta nuo levy-yhtiön riistäjäsiat eivät ole vielä uskaltaneet laittaa pennejään likoon.

Ajattelin kysyä moista asiaa kun on vaivannut päätä: Jotta missä orkesterissa olen nähnyt tuon teidän miksaajan (etelä-karjalan Hulk Hogan) soittavan?

En osaa vastata tähän puolestasi. Metri “3 jalkaa” Aaltosen taustalta löytyy mm. sellaisia orkestereita kun Mt. Weaver, Magneetti ja Psycho Ward vain muutamia mainitakseni. Oisko ollut joku noista?

Kuisma sie oot ihanan lutunen!!!!

Kiitos äiti!

Ethän pikku hevinalleni ole varattu??? Siis onhan miul viel toivoo, onhan????

Tilanteesi on erittäin toivoton, jos kirjoittelet tänne pariutumisasiossa.

Soititko Tuomo Kotiteollisuuden keikalla ilosaaressa joskus 5 vuotta sitten viimeisessä ylipitkässä biisissä? Muistikuva sieltä putkahti mieleen kun kattelin noita tein vanhoja lyhytlettiaikojen kuvia. Ja sitten ootteko päässy muusikkopiirien suosioon kun keikat on menestyksiä jne., tuleeks timo rautiaiset ja stadin skenehevarit taputtelemaan olalle? vituttaako se?

Jep, pisteet tarkkaavaisuudestasi. Marko ja Tuomo kävivät kitaroineen täydentämässä KT:n Saattoväki -kappaletta Ilosaaressa 1999. Uusien rock-henkisten kavereiden määrä toki kasvaa, kun festareilla ja keikoilla tulee pyörittyä melko paljon “töiden merkeissä”. Ei se vituta. Kaverit on periaatteessa kiva asia.