29.4.2004

Täytän vuosia huomenna (30/4)… Piti vaan sanoa. Hauskaa Vappua muuten. Heh.. Annala on kovan näköinen tos etusivus =D

Onnittelut.

Tuleeko tuon uuden levyn jälkeen joskus syksymmällä eptä?

Todennäköisesti vedämme syksyllä kunnolla happea ja mietitään ihan muita asioita. Ainakin pyrkimys on tuo.

Rakastellaanko?

No ei.

Mokoma jyrää!! Imasin eka netistä tuon Kurimus levyn. On se vaan niin perkeleen hyvä levy, että joutu kaupasta hakee originaalin. Kotimainen Slayer.=) Toivottavasti tuleva levyllä jatketaan samaa rataa….

Noin sitä pitää, irtopisteet ropsahti! Kurimus II:sta ei ole tulossa, vaikka samoja elementtejä mukana onkin.

Annalako ne kaikki riffit keksii?

Kyllähän Marko porukan tuotteliain on, vaikka kitaristikaksikkokin on ollut riffitalkoissa mukana Kurimuksesta lähtien.

Mitäs tykkäätte Blind Guardianista?

Eipä ole tuon bändin nimeä koskaan lausuttu ääneen tässä porukassa, vaikka matkalla Lappeenrannasta Ouluun ehtii aika monta bändiä käymään läpi. Ei rekisteröityä kuulohavaintoa, ei mielipidettä.

millo ootte tulossa lappeenrantaan keikalle? että pääsis kattoon tejän keikkoja kun ei sinne nite trainiin pääse!

Nite Trainin lisäksi ei kyllä ole muita keikkoja sovittu Lappeenrantaan, joten joutunet raahaamaan ruhosi jollekkin toiselle paikkakunnalle. Kouvola ja Imatra on ainakin lähellä, ja ihan kivoja paikkakuntia kun oikein silmiin katsotaan.

1. Miksi uusi albuminne julkaistaan keskellä yötä? 2. Miksi laskuri bugaa? 3. Miksi Annalalla on niin runsaanlaisesti karvoitustä päänahassaan? 4. Mistäs olisi mahdollista saada tuollainen mokoma-fontti? Minkä niminen moinen on?

1.Missä sanotaan, että levy julkaistaan keskellä yötä? 2.Kysy In Flamesilta. 3.Jaa. 4.Logo on Ville Kolin muokkaama maksullisesta fontista. Ei tietoa mistä.

Onko teillä aikomusta koskaan esiintyä täällä kotoisessa Lappeenrannassa? Ja jos joskus meinaatte esiintyä niin eihän siitä tule mikään k-18 keikka?

Siellä Nite Trainissahan me… ja kyllähän se taitaa K-18 olla. Nyt kyllä ei tainnut vastaukset oikein miellyttää. Oikeasti harmittaa.

kysyisin vaan onko sellasta musiikki liikettä jossa myytäis teijän cd:t enemmänkin kuin yhtä (haluisin cd jossa on perspektiivi se on mun mielestä teijän paras kappale mut en oo löytänyt cd:tä jossa se olis??

Kyseinen veisu löytyy Valu -nimiseltä äänitteeltä, jota myy vähän helvetin hyvin varustetut levykaupat. Ei kun oikeesti: Valua ei ole enää saatavilla, mutta asiaan lienee tulossa parannus elokuussa uusintajulkaisun muodossa.

Palvottekos te pojat mitään jumalaa vai oletteko ihan jumalattomia?

Ehkä palvomme, ehkä emme, so not. Tapaamme toisiamme yhteisen harrastuksen musiikin parissa, emme esim. seurakunnan kokouksissa, joten pidetään siitä kiinni, että uskonkysymykset eivät meitä kollektiivina hetkauta.

Suunnattomat kiitokset siitä, kun tulette reuhtomaan Ilosaarirockiin, odotan sitä innolla. Pitänee pyrkiä eturiviin…

Eturivissä nähdään! Minä kasvot kohti yleisöä, sinä selin…

Tiesitkö Annala, että näytät ihan hipiltä? Kun Hynynen kasvattaa vielä vähän partaansa, sehän näyttää ihan sinulta! Miksi julkaisette mp3 – singlejä? Haluatteko välttää uhrautumisen “Kaupallisuuden Alttarilla?”

En millään tahtoisi olla ikävä ihminen sinua kohtaan, mutta klo 0.58, Suomen juuri hävittyä jääkiekossa Slovakialle, en taida jaksaa vastata tähän kymysykseen. Muotoilepa kysymykset uusiksi ja kokeile paremmalla onnella…

MOKOMA=Monet Kokeilevat Mahdottomia (Saikkosen laulu esimerkkinä!)

Suomi siis hävisi Slovakialle…

Olin Pietarissa kattoon teitin keikkaa! Oli helvetinmoinen jöö siellä! KTta olin tullu kattoon, enkä teistä ollu kuullukkaan täällä äit Venäjällä, mutta olittepa aika ***** kova bändi!

On toki mukavaa kuulla olevansa ***** kova bändi! Äiti Venäjälle terkut! Terv. Isä.

Nygård ,Annala, Wilska??? Mie haluaisin kuulla Annalan ja Marco Hietalan yhteisen Rockoopperan! Tai vielä parempi olisi Annala, Hietala, Nygård ja Vesa-Matti Loiri tekemäs revanssit Tiernapojista!!!

Ottelu päättyi siis 5-2 Slovakialle…

moi! Onko ne teidän uudet paidat jollain uudella logolla varustettuja vai onko niissä vielä se kukko? Mulla on vain kukko t-paita ja haluaisin myös kukkohupparin. -Emppu-

Uusien paitojen ilme perustuu tulevan levyn kansitaiteeseen, joten tällä haavaa kukko on liitonsa liitänyt. Mutta älä pelkää: on sillä tämän maailman ruhtinaallakin siivet.