Houli matör fakör. Kohta saa levyn. uih. Ihanuus uusi layout. Kuka tekeepi grafiikat teille?

Ihan uus ihanuus. Grafiikan teki Pirisen Ville ja webbitaiton Aallon Kuisma.

Morjens! Tuleeko mahdollisesti tämä jää hyvästi biisi sinkkuna tms. muodossa ulos, kun jäi vaivaamaan että oisiko se ollut levyn paras biisi.

Ei olisi ollut, ainakaan siinä muodossa jossa sitä tapailimme. Katsotaan myöhemmin, mitä sille tapahtuu.

hassutta ku jotkut sanoo (esim.nöjesguiden) että uuella levyllä on mukana MYÖS melodiaa jne. perskele, kyllähän sitä on ollu jo valusta lähtien. ihmiset kaiketi pitää sitte kurimusta etijän ekana levynä. no, mitäpä tää mulle kuuluu, kuhan auon päätäni aikani kuluks.

Siinäpä oiva esimerkki mediakriittisyyden harjoittamisesta. Toimittajien näkemykset ovat kuitenkin aina yhden ihmisen näkemyksiä. Toki näkemykset myös tukevat päätoimittajan mielipiteitä ja kustantajan etuja.

Mikä tulee arviolta olemaan tuon uuden levyn hinta ostettaessa? Kurimus on myynnissä edelleen n. 20-22e hintaan vaikka uutta materiaalia pukkaa. Pääsettekö itse vaikuttamaan levyjen myyntihintaan vai onko levy-yhtiöllä/markkinavoimilla suurin vaikutusvalta? Nooh, eipä tuolla juuri väliä, sillä uusikin levy tulee joka tapauksessa hankittua heti ilmestyttyään. Ja jostainhan se muusikonkin on leipänsä saatava. Joten mitä tässä turhia juputtamaan.

Kauppiaat määrittelevät kuluttajahinnat ja eiköhän se siinä parinkympin hujakoilla pyöri. Levy-yhtiömme ei ole ainakaan vielä lähtemässä Kurimuksen kanssa mid-price kampanjointiin.

Miulla ei ole mitään tekemistä, joten ajattelin kertoa, että Kurimus teki miuun aika lähtemättömän vaikutuksen. Nyt ototan TMRH-levyä innolla. Uotteko muuten koskaan aatelleet soitta livenä nuita vanahempia viisuja nykysellä meiningillä? Esim. Seihtemän sinetin takana tuku-tuku meiningillä ja pariin Valun kappaleeseen kävisi blast-beat verrattomasti…

Livesovitukset muuttuvat välillä, mutta niitä ei analysoida etukäteen kovinkaan tarkasti. Spontaanius kunniaan. Ja eikös nuo olisi aika ilmeisiä juttuja?

kuinka kauan kestää tukehtua tyynyyn?

Yhtä kauan kun minulta kestää vastailla näihin tämänpäiväisiin kysymyksiin, eli n. 12 sekuntia.

Hyrkäs näyttää ihan joltain Kokoomuksen vaalimainoksen maskotilta tossa henkiöiden esittely kuvassa. “Suomi-poppi alas ja thrashi valtaan! Äänestä Hyrkästä!” -Julmettu-

Niin muuten näyttääkin!

Marko on söde. Ja sillä on ihana puheääni… <3

Niinhän se on. Harmi kun olen poika.. tai siis mies. Mutta toisaalta taas mikä ettei.

Mikä tuo oikeasti on tuo siivekäs ötökkä?

Kaikkia juttuja ei jaksaisi selittää.

Mitäs Janne Kekko- eikun siis Hyrkäs tätä nykyä tietää?

Janne on yllättänyt muut useampaan otteeseen tietämällä mikä viikonpäivä kulloinkin on. Lisäksi Janne hallitsee karaten filosofian.

Polvistun eessänne uuden tuotantonne myötä. Olette ylittäneet itsenne…

No, pientähän tämä.

…7

Katsoppa, niinpäs onkin.

Saikkonen on guru. Siis oikeasti. Se on paljon komeampi kuin toi The Rock tossa Muumion Paluussa!

Totta puhut.

Nyt kun white on in, niin onko musta kukko-paita out?

Ei tietenkään. Musta on musta on musta.

Voisitteko te soittaa Kouvolassa Kikan “Apinamies” biisin? Työ ootte ihania!

Tottakai, ja siekin oot tosi ihana ja lutunen. Pannaanko?

Metalliliitossahan soiteltiin usempikin veisu siltä tulevalta. Oli aika vetoja. Siinä kuunnellessa vähän rupesin epäilemään, että ostaskohan sen. No, niinhän se oli Kurimuksen kohdalla, että aluksi vähän vieroksuin sitä, mutta joka kuuntelu kerran jälkeen se vaan paranee. Heviletin hienot sivut muuten.

Eli jos sanot “oli aika vetoja”, tarkoitat että “ne oli silkaa paskaa”. Suomen kieli ja sarkasmi on vaikea yhdistelmä.

Onkos Marko harkinnut uraa manaajana? Niin tehokkaasti perkeleet poistuvat kehosta kuunnellessa Vade retro, Satanaa!

Taisi se OPO jotain silloin yläasteella vihjaista.

oisitte julkasseet sen levyn viikon aikasemmi saatana… joutuu oottamaan… tuoltako muuten näytti mokoman poikien vapunvietto; nelinkontin, “12-pack-kruunu” päässä ja kieli poskella?

Odottavan aika on pitkä. Vappu on opiskelijoiden ja kommunistien juhlapäivä. Porvarihipit juhlivat ne loput 364 päivää vuodesta.

Oletteko tutustunut Ville Pirisen aikaisempiin taideteoksiin? Esim YUP:n Homo Sapiens. Hieno paketti siis odotettavissa, sekä audiopuolella, että visuaalisesti!

Toki.

Musta tuntuu että tänne kysyttyä-palstalle tulee aina vaan turhanpäiväisempää postia. :-/

Niin minustakin.