Monet kun ovat hehkuttaneet Ville Piristä täällä, niin tässä teille kaikille pieni esittely paketti Villestä, Ornetesta ja Pauli Kalliosta, joka on puolestaan pirun hyvän sarjiskäsikirjoittaja ja myös Orneten käsikirjoittaja. Itse olen pitempään diggaillut Ornette Birks Makkonen sarjiksista ja Kung-fu poliiseista. Varsinkin uusin Kurkku jää pystyyn on loistava.

Villen esittely
Villen haastis
Orneten haastattelu
Pauli Kallio haastis
Osta Ornette albumeja

Kiitos linkeistä. Pirisen Ville on kyllä lahjakas kaveri. Ilman muuta.

hmmm.. keikoista kysymys (luultavasti ei ole ainut viesti samasta aiheesta).. eli onko tammerfestin sivuilla virhe, kun siellä on keikkapäiväksenne ilmoitettu pe 16.7. ??

Me luotamme keikkamyyjämme välittämään sopimusinformaatioon. Emme ota kantaa muiden sivuilla olevan tietoon. Kassellan siis kesämmällä.

Nyt se sitten selvisi mikä tuo levyn kannessa ja sivuillakin komeileva mörkö on. Ilmiselvä Balroghan se siinä. Samalla selvisi sekin, että Balrogilla ON siivet.

No sepä.

TMRH – Taru Mokoman Rumista Herroista?

Taitaa mennä rulijanssi hurjaksi.

..6..5..4..3..2..1! Pam VUHUU uus levy ilmestys sori et mä pilasin sun lähtölaskentas mut mie eikä varmaa markokaa jaksanu sellast kattoo. Teette muute Make piru hyvää musaa, Kääntyy hymyyn suut “silmäterä” biisis ,myy maansa “kasvot kohti itää” biisis ja luule kinosten jo vihdoin sulaneen “takatalvi” biisis. Tuutteko muute ikää saloo keikkailee ja jos tuutte nii voisko pistää ikä rajaa 15-toista ku ikä ei riitä, ja onko tuskarokissa ikäraja? T: Punaisen kukon hiljaisuuden julistajan kurimus.

Älä nyt pilaa toisen leikkejä. Saloon ei olla näillä näkymin tulossa. Niin, ja anniskelupaikkoihinhan on ikäraja vähintään se 18v. Se ei ole meidän keksintö, vaikka hyvä keksintö onkin.

Onko the legendary Viisikon seikkailut kuinkakin lähellä orkesterin menneisyyttä? Viisikko lapsenryöstäjät -kirja on ainakin mahtava! Toivottavasti tämä teidän Viisikko selviää kiipelistä kunniakkaasti.

Viisikkoja on tullut ta-vat-tu-a pikkupoikana jonkun verran.

onko kuu juustoa?

Vai kuttaperkaa, saatana?

Tuleekos Tämän maailman ruhtinaan hovi myyntiin Stockmannille vaikka tuo edellinen ei tullut?

Toivottavasti. Katsotaan miten hommat edistyy. Jos ei tule, niin onhan Suomessa muitakin levykauppoja.

Uutta levyä odotetaan innolla. ja mitä mie olen sitä kuullu muutaman piisin niin HELVETIN HYVÄÄ MATSKUA TIEDOSSA kiitän jo valmiiksi.

Oleppa hyvä.

Miksi kaikki rässit ja muut hevit kuulostaa niin hyvältä?

Sanoppa muuta!

Molo sano polo! Kuis huiskii? Jänskääkö poikia uuden levyn ilmestyminen kuinka raasti?

Pikkuisen. Tosin jännitys helpottui kummasti, kun sai uuden levyn käteen ja hommat ovat 100%:sti hanskassa.

Helvetinmoinen bassoääni tuolla Saikkosella. Oikein basso-laulaja! Hehe!

Onhan se sellainen se meidän Tuomo.

Olisitte onnelisia faneistanne. Käykääpä vilkaisemassa esim. Kotiteollisuuden sivujen kysyttyä palstalla. Eka kysymyksestä lähtien on selvää, että Hynysellä on ihan vitun tyhmiä faneja. Täällä nyt sentään on jokin idea… -Julmettu-

Olemme ehdottoman onnellisia kaikesta saamastamme fanipalautteesta. Ilman teitä tämä olisi aivan helvetisti tylsempää puuhaa. Että kiitos vaan teille, rakkaat fanit!

…6

Juuh.

Onko bändissä allergikkoja. Meikällä on silmät punaset, nokka vuotaa ja on pöhnänen olo aamusta iltaan… Ei oo kivaa!

Tuttu tunne. Ei oo kivaa.

-Halataanko? -No ei halata! (Kummelin kultakuume kunniaan…)

Jeh, komiikkaa pukkaa

No niin…Kuuntelin tuon uuen kipaleen ja alko…vit…ketuttaan. Ei siksi että se olis huono ollu, vaan se että tuskin tuon uuden levyn jakelu yltää tänne Itävaltaan saakka. Vai? No kesällä sitten!

Jakeludiili ei ylety Hankoa etelämmäksi. Paitsi tietenkin Tallinnaan, jossa mafiosot hoitavat sen homman tehokkaasti.