Täähän on ihan kopio KTn vastaavasta listasta. Omaperäisyyttä peliin, pojat.

Et voi olla tosissasi. Ethän?

Hihihiihih kohta jysähtää..Eikö?

Eipä.

olitte loistavia nummessa 03.

Kiitos. Ensi kesänä sitten uudestaan.

Upeaa musiikkia teette, kerta kaikkiaan. Ja Kurimuksesta lähtien omakustanteena; tiedän kokemuksesta, miten mukavaa hommaa on syödä ei-niin-menestyksekkään omakustannealbumin jälkeen hernekeittoa pitemmän aikaa. Ansaitsette joka jätkä lämpimät kehut. Nähdään Kouvolassa 21. päivä!

No kyllä sitä hernekeittoa saa syödä edelleenkin. Ei tämä marginaalimusiikkibusines todellakaan mikään kultakaivo ole.

terve hämeenlinnassako tota teidän musa videoo editoitiin ja leikattiin(haudan takana) oli aika hyvä näin siellä sen raakaversion (oli joku teidän kaveri) pystyttekö lähettään mulle sitä vhs:nä? toinen kyssä voinko jossain vaihees tehä teist jutun mun lehteen? ilmottele minne voin pistää kyssät? TDKF@luukku.com

Terve vaan. Hämeenlinnassapa hyvinkin. Promoottorimme Janne Airo hoitaa haastattelupyynnöt. Miehen yhteystiedot ovat Yhteys -sivulla.

Vai että äärikeskustalaiset. Mitenkäs tuo politiikka noin muuten? Ovatko nykyiset pienlevy-yhtiöyrittäjät vankkumattomia kokoomuslaisia vaiko ihan ehtoja punikkeja? Tai mitäpä se minulle kuuluu.

Heh, poliittista huumoria. Mokoma-kollektiivi ei tunnusta mitään polittiista tai uskonnollista vakaumusta. Soitamme heviä, emme ajattele.

Miten kolmekätinen mongooliorava voi sytyttää naapurin ikkunat tuleen?

Esimerkiksi bensalla?

hyvää iltapäivää. mieltäni askarrutti, että miten te teette tuon? teillehän kirjoitellaan melkein asiaa! siis ajattelin vain, että kertokaa sille hynysellekin että jossain on olemassa (luultavasti) se “poista viesti” nappikin.. 😉 vai käytätkö sie sitä ollenkaan, vai onko se vain niin, että kersat ei ole vielä löytäneet teitä? taidankin äkkiä mennä kotiteollisuuden sivulle huutelemaan, että “kirjoita myös mokoman sedille, ne on kans kivoja” ja niin, kiitos viimeisestä 🙂

No kukin tyylillään. Olemme yrittäneeet pysyä asialinjalla, mutta onhan se koko ajan vaikeampaa, kun palautteen määrä kasvaa ja sen kirjo laajenee. Mutta emme todellakaan valita. Päin vastoin. Olemme erittäin otettuja siitä, kuinka paljon ihmiset jaksavat meitä tervehdyksillään muistaa.

“voi vittu meillä on taas tillilihaa”

Jaa.

(Myöhäiset)kiitokset Pakkahuoneen keikasta!!!Rohkenin tuhlata vähäisiä varojani ja ostaa päräytin hupparin!!!Ja Torveen ootte vielä tulossa…dream come true…:)Ei teillä sattuis olee tietoa pitääkö sinne hommata lippunen etukäteen?

Oleppa hyvä. Kysy Torvesta, me ei meinaan tiedetä.

Mitä mieltä olette Sepulturasta? Mun mielestä niiden Roots levy on älyttömän hyvä.

Beneath the remains ja Arise ovat ihan ässämateriaalia.

Marko, käytätkö kypärää pyöräillessäsi? Miä käytin. Meni halki. Asfaltti poltti. Täytyy hommata uus. Haavat paranee?

Kypärä on kätevä, jos meinaa kaatua. Ja kyllä ne haavat paranee.

Nyt alkoi sitten täällä Kuopiossa virallinen Mokoma-viikko: Ma-Ti: Mokoma T-paitulit päällä jumpataan Kurimuksen säestämän niskalihaksia siihen malliin, että ne toimivat kuin Asikkalan rattaiden öljytty akseli sitten 14.05 Henry’s Pubissa. Suuri KIITOS ja KUMARRUS siitä, että Kuopio sai kunnian olla ensimmäinen keikkapaikka tällä kiertueella! \m Ke: Kirjallisuutta ja äänitaidetta: Iso odotus palkitaan kun levyllinen uutta MO(sh)KOMA-musiikkia ja toivottavasti (?) kansivihkosta löytyvää lyriikkaa paljastetaan virallisesti To: Äänijänteiden virittelyä ja Tämän maailman ruhtinaan hovi-levyn ääressä. Kurkku ja niska pitäisivät siis olla valmiina koitokseen.. Pe: Koitos: Mokoma, Kalakukko ja muutama muu tanssahtelevat railakkaassa merkeissä. Milano Mosh vai Annala Mosh? La-Su (ja kesä-heinäkuu): Valmistautumista Kuopio Rockcock-festareille… Kiinnostaisi tietää millaiselta “legendaarisen” S.O.D.:n kappale Milk kuulostaisi, suomeksi laulettuna teitenkin, teidän käsittelyssä. Millainen se Markon maitoparta olisikaan? Eli murot rocks ja siihen malliin. Terv. Tompa (vaan ei se AT THE GATES/THE GREAT DECIEVER-laulaja) Niin ja tosiaan niitä kuvia noista kaikista paitamalleista piakkoin, että tietää mitä tilaa Airon musiikista. Vai tuleeko kiertueelle mukaan kuinka paljon noita paitoja myyntiin?

Olipa tarinaa. Paidoista löytyy nyt mallikuvat. Linkki löytyy sivun vasemmasta reunasta.

Annala on rautaa, Nygård menköön hautaan, Saikkonen o nopee, Ruotsille tuli hopee… Heijaa Kananda!

Oliko tuo nyt kivasti sanottu Rainerista?

…1

Jep.

…2 (Perkele, unohtu)

Ai jai.

Meinasin totaalisesti tukehtua Karhuun, kun Hemmot oli Subbarilla sättäilemässä 😉 Yhteen asiaan kiinnitin huomiota: Olette todella nöyriä kameran edessä. Teistä kuvastui mielestäni erittäin suuresti se nolouden, nöyryyden ja nerouden yhteenliittymä, jonka voisi kiteyttää lauseeseen: “Paaha sie se kamera *ittuun..Myö ollaan täällä iha vaan siitä syystä, että meijän levy-yhtiö pakotti.. ;P Hauskaksi tuon tekee se, että äijät itte=levy-yhtiö 😉 Mutta turhaan olitte vaivautuneita! Teidän uusi levy on aivan käsittämättömän loistavaa mättöä! Mahtavaa lisäksi on se, että olette perustaneet oman levy-yhtiön ja näin ollen KERRANKIN saatte käteen levymyynnistä muutakin, kuin känsän!! Teidän Levyn Ostaa Ilolla! Mutta jatkakaa pää pystyssä ja suurella sydämellä! -Arttu-

Puhut asiaa. Me emme todellakaan ole kotonamme TV:ssä vastailemassa kysymyksiin, vaan lavalla herättämässä niitä.

Tuomion päivä lähestyy uhkaavasti terv. Pieni Pojankoltiainen

Niin tekee.

Päiväsäde vai menninkäinen?

Riippuu vähän päivän kunnosta.