…NYT…………

Näisso. Eikun kauppaan joka iikka.

hiphei perkele, levy on kourassa kun tämän pääsen lukemaan netistä, yhtä innoissani oon harvoin ollu tulevasta levystä! enää yksi yö.. ja sitten vitsi: Mitä eroa on mokomalla ja

Kerro ihmeessä tuo kasku loppuun. Melkein alkoi jo kiinnostamaan.

Mokoma ootte paras… teettekö keikkoja alle 18 vuotiaille

Tehdään kyllä. Ja ikärajat eivät ole muuten meistä vaan keikkajärjestäjistä kiinni. Me soitamme siellä minne meidät tilataan. Jos keikkajärjestäjä haluaa meidät anniskeluravintolaan soittamaan, niin ikäraja on silloin vähintään se 18 vuotta. Festareillahan alaikäisetkin pääsevät rokkailemaan.

Toi teidän levy on muuten ihan vitun hyvä.

Jaa.

Toi teidän levy on muuten ihan paska.

Jaa.

Löytyykö tällä hetkellä vain tyttöpaitana mainostettua mustaa tai valkoista t-paitaa jossa on “Mokoma”-teksti ja takana siivet myös vähän enemmän kiloja kertyneelle mieshenkilölle?

Sori, ei löydy. Pistetään paitamalliston laajentamisidea mietintämyssyyn.

Olettekos pojat koskaan ajatelleet laajentaa Sakaraa usemman bändin levy-yhtiöksi?

Olemme, mutta nyt ei ehdi.

avaa hovi

Selvä!

tossa houkka kappaleessa soi hienosti taustalla komppi parissa kohassa. siispä kysyn: Tapahtuuko muissa kappaleissa moista?

Se oli vahinko, ei tule toistumaan.

Ahh, tuli varattua eräästä liikkeestä teidän uusi albumi. Mahtavat kappale tuo “Haudan Takaa”. Marko, pidän sinun äänestäsi yli kaiken! Lupaan riehua Nosturissa eturivissä!

Kiitos kehuista. Mekin pidämme Markon äänestä kovasti. Etenkin silloin kun mies laulaa. Muuten ei niin paljon.

…0 (Ei ihan vielä…)

Mutta kohta.

Hmh! Annala o komee, Kuisma o nopee, Rainer on turha, tää tais olla harha….

No nyt kävi viimeistään selväksi, että olet nero ja taiteellisesti lahjakas. Voit siis lopettaa.

Roots ja Chaos A.D. (ehkä myös Beneath the Remains) ovat parhaita S:n läyttyjä… Eihän se nyt mitenkään mihinkään liity, mutta piti päästä sanomaan… -Julmettú- !Huomaa ääntäminen nimessä!

Ok.

Rauha vai rakkaus?

Ah, ken sen tietää vois.

miksi tuolla on kaksi “mokoTAB-painiketta”?

No siks siks siks.

Tere! Tuossa aikaisemmin joku kirjotteli ja ihmetteli, miten tänne kirjoitellut viestit on melkosen asiallisia. Itse olen ainakin 7 Chapter 1: Grasping the Fundamentals of Big data recovery hard drive . sitämieltä, että jos Mokoman kollektiivi jaksaa meille fiksusti vastata, niin me kyllä jaksamme fiksuja? myös kysyä. Mitä tuohon KT-vertaukseen tulee, niin kuka jaksaa mitään järkevää sinne kirjoittaa, kun vastaus on aina mallia: “Haista *ittu idiootti” Siinä vaiheessa, kun vastaukset menee sille asteelle voi todeta, että kavereille on mennyt pissa päähän. Ja kun kattelee Markon partaa niin voi todeta, ettei sen kasvupohja voi kovinkaan happopitoinen olla… -Arttu-

Meidän puolesta tämän spekuloinnin voisi vaikka lopettaa. Kävisikö se myös sinulle?

Hehee! Menin aamulla Helsingin asematunnelin kautta töihin ja kappas: Markohan se siellä meni parta viuhuen, kassi olalla kohti VR:n lipunmyyntipistettä? Otin Mokoma-kollektiivin neuvosta vaarin ja soitin Seiskaan. Kysyivät, että kuka*itunAnnala ;P Ehkä eilisen Yle-X:n haastattelun jälkeen ne Seiskassakin Markon tunnistavat 😉 Siitä tulikin mieleen, että millä Saikkonen reenaa ääntään? Tuollainen basso ääneen ei yleensä tule, kuin muutamalla kartsalla tupakkaa ja viikon rännillä.. -Arttu-

Nyt saatana etusivu uusiksi: Junaan aikova ihminen nähty rautatieasemalla!

Työ ootte hulluja. Kiitos!

Eipä kestä.

Terve! Katsoin eilen sen kiekukaula Peltosen aamunavauksen ja eipäs mennyt hukkaan teidänkään vierailu siellä, sillä minä kiinnostuin nyt oikeasti teidän bändistä. Helvetin hyvä biisi, hyvä meno, video nyt vähän sinne päin. Tässäpä hyvä syy saapua Provinssiin jo päivää aikaisemmin. Ja ihan noin niinku sivuseikkana mainittakoon, että aikas komea kitaristi teillä.

Hyvä homma. Ja näkisitpä sen toisen kitaristin. Se se vasta komea onkin.