Ahh… No levy läjähtää postiluukuun päivän tai parin kuluessa, mutta oireilua lievittäessä kävin hakemassa kauppias Airolta uuden Ruhtinas-paidan (helvetin hieno) ja Punainen Kukko- EPn joka jostain syystä miulta vielä puuttui. Mahtavia nuo videot! Kiitän teitä nöyrimmin! -Julmettu-

Eipä kestä.

Outoa. Ekan kerran parikymmenvuotisen eloni aikana valtavirran voima vaikutti minuun. Olin tänään Airon musiikkipuodissa ja läräilin tuttuun tapaani siellä levyjä. Huomasin, että joku tuli ostamaan teidän levynne ja marssi tiskin luo ja lähti onnelinen ilme kasvoillaan pois. Tämä rituaali toistui kolmasti sinä aikana kun läräilin Metal-osaston levyjä. Viime ajattelin; No eikai se nyt huonokaan voi olla! Ostin levyn ja nyt on niin naama vehnäsellä ettei mitään rajaa! Tämä on suomalaista metallia, Perkele! Kiitän!

Heh, levy-yhtiön siat hyrisevät tyytyväisenä, tekijät kiittävät luottamuksestasi.

(Mitä odotit tapahtuvan tuon lähtölaskennan päättyessä?)

Maanjäristys, vedenpaisumus, rokkiräjähdys!

Missä se teirän vanha basisti on? Siis se edellinen?

Hege elää ja voi hyvin Lappeenrannassa.

Tere! Ei jumalauta ootteko te ollu aamunavauksessa!!!??? Ja mie missasin sen! Nyt harmittaa… Ettekö millään voisi ilmotella täällä sivuillanne jos olette jossain televiissio ohjelmassa!!!??? Olitte kuulemma ollu mehuhetkessäkin perskule…. Vaivun masennukseen…

Mehuhetken aikana ulkona paistoi aurinko, Aamunavauksen aikana kello oli 7. Siinä kaksi hyvää syytä jättää katsomatta ohjelmista kumpainenkin. Älä siis suotta masennu.

on hyvä,että ette sorru enään komppiin. joskus kuulostaa että teillä olisi kaksi laulajaa.Siispä kysyn: Tapahtuuko teillä moista?

Eikös siellä ole sorruttu komppiin jokaisessa biisissä? Heavyn soittaminen ilman on niin vaikeaa. Tuomo ja Saksan Janne laulelevat Markon taustalla, joten kolmekin laulajaa on parhaimmillaan äänessä.

Levy lähti kaupasta kainaloon ja hyvinhän tuo potkii! Muutaman pyöräytyksen perusteella kyseessä on vaikeampi teos kuin Kurimus, mutta kyllä tämä tästä. Kannetkin on niin komeat että! Suuri käsi ja kiitos teille!

TMRH lyö turpaan, potkii perseelle ja räjäyttää tajunnan. Koskettaa se silti herkemminkin ja henkilökohtaisesti. Kiitos upeasta levystä mokomat! Keikoille tiemme käyköön.

Onpas teidän uusi muuten aivan vitun tiukka levy. Minä tykkään ja paljon.

Voi vittu jätkät minkälaisen levyn teitte! Tehän soitatte tällä suohon kaikki perässä- sekä edessähiihtäjät! Kiitän!

Hitto vieköön tämä uusi levy on sanoinkuvaamattoman hieno. Tämä on toista maata, kuulin, hänen nousseen haudan takaa, luulin. Mutta hiljaisuuden julistaja hän onkin eikä tämän maailman ruhtinaan hovi kuulu teille. Minä elän! kuului suustani kun kiellän itseni, vastaan tuli vain hyinen syli kun pappi huusi: vade retro, satana! On sudet ihmisten vaatteissa ja se on vain poltetun maan taktiikkaa kunnes nämä kolme ovat yhtä mutta kaiken lopuksi uni saa tulla. Onnea ja menestystä Teille Mokomat, sen olette ansainneet. T. JK

Mukavaa jotta kelpaa.

Jostain syystä tuli Exoduksen uusi levy mieleen kun kuuntelin Kiellän itseni-biisin riffejä…no eipä se mitään. Exodus on hyvä juttu. Kuten Mokomakin.

Exoduksen uudelta on tullut kuunneltua skippailemalla muutama biisi. Assosiaatiosi on ymmärrettävä.

Kylläpä potkii tämä Ruhtinas. Näin parin kuuntelukerran jälkeen jäin kaipaamaan useampia kitarasooloja, muuten meno on vähintään yhtä hyvää kuin Kurimuksella.

Joku taas kiitteli nimenomaan kitarasoolojen vähyyttä. Onneksi ei tarvitse tehdä musiikkia tilaustyönä.

onko Tämän maailman ruhtinaan hovi -albumin tabeja tulossa? ja jos on niin onko gp4 -tiedostona myös?

Jaa-a. Käännypä Mokotabin hemmojen puoleen.

Nyt on sitten Markon uunituore haastattelu nettitelkkari Meduusa.tv:n kevään viimeisessä lähetyksessä. Kiitokset vaan miehistölle varmasta klassikkolätystä, it rocks like a moose! Hyrde www.meduusa.tv

Kiitos Hyrde linkkivinkistä ja muutenkin. Palailemme.

ettekö vois ilmottaa noita uutisia(radioesiintymiset) vaikka paria päivää aikasemmin, kun aina satun missaamaan ne :((

Ei millään muista ajoissa.

Levy ostettu ja kerran kuunneltu.Tämä on klassikko.Ei pettänyt vaikka odotukset olivat kovat.Valaiskaapas vähän kuka on mitäkin riffejä vääntänyt, tuolla oli nimittäin sellaista meshuggahtavaa juttua mitä ei ole aikaisemmin Mokomalta kuultu.

Meshuggahin oloiset riffit ovat suurella todennäköisyydellä Kuisman käsialaa.

Uusi levy on aika paska. Mutta yllättävän kova.

Ei ole mukavaa, jos paska on yllättävän kova.

Paita pelkällä logolla varustettuna olis räyhäkkä.

Kyseistä Mokoma Classic-mallia on ollut myynnissä 120 päivää -levystä lähtien ja on edelleen.

Loistavaa äijät! Varsinkin Annalan, Suomen oman Mike Pattonin ;), raivoisa laulutyyli putoilee ainakin tähän osoitteeseen, ja huolella! ..Tuskaa odotellessa.

No hyvä.

Sielu vai ruumis?

Saako ottaa molemmat?

Noh niin äijjät kansan urhokkaat,allekirjoittanut kipasee jopollaan levyputiikkiin ja ei muutaku kiekko koneeseen ja niska helläks…Saatanan kukko onkin jo palannu puhki eli uutta pökköä pessään…lutakossa mosh part.1 ja himokses mosh part.2 …heilu keinuni korkealla!!!-Rudi Halla-

Juuri näin.

Paidat löytyy, vaan missä viipyvät kangasmerkit, krakat ja muut sälät? Tuotteistakaas nyt pojat ittenne. Kangasmerkit nyt ainakin kehiin karkoylista

Mokoma Fashion -yksiköllä on pitänyt niin kiirettä Kesä 2004 -perusmalliston kanssa, että moisiin erikoisuuksiin eivät ole toistaiseksi resurssit riittäneet.